Innsjekket bagasje

Innsjekket bagasje

Når du bestiller en charterreise med Apollo er alltid håndbagasje opp til flyselskapets vektgrense inkludert. Vil du sjekke inn bagasje er det et tillegg som du betaler for.

Bagasje bestilles som tillegg

Innsjekket bagasje er ikke inkludert i reisens grunnpris, men bestilles som et tillegg. Dette kan du gjøre i forbindelse med at du bestiller reisen din eller du kan legge det til i etterkant enten via Min reise eller ved å ringe oss. Prisen kan variere, men det er alltid rimeligst å gjøre det i forbindelse med at du bestiller reisen. Eksakt pris får du ved bestilling.

Pakkereiser med rutefly

For pakkereiser med rutefly er reglene annerledes og ulike fra flyselskap til flyselskap. De fleste flyselskaper har innsjekket bagasje som et frivillig tillegg, men noen har det også inkludert i reisens pris. 

Verdt å vite

I maksimumsvekten er som regel én håndbagasje inkludert, med målene: 45x35x20 cm. Noen flyselskaper tillater høyere maksimumsvekt og håndbagasje. Merk at innsjekket bagasje i henhold til internasjonale regler aldri må veie mer enn 32 kg pr. kolli, uansett om du som passasjer velger å betale for overvekten eller dele bagasjen med noen i reisefølget. Her kan du lese mer om bagasjevekt for charterreiser. Pakker du reisen selv må du sjekke respektive flyselskapers nettsider.

 

  • Betalt og klart – bare å sjekke inn.
  • Velg selv hva du ønsker å sjekke inn.

Se andre tilleggsprodukter

Legg til bagasje

Har du allerede bestilt reisen?

Hvis bestillingsnummeret ditt har 8 sifre
(f. eks 12345678): Ring oss på 21 01 75 40.

Hvis bestillingsnummeret ditt har 12 sifre 
(f. eks 020304-8050-00): Legg til bagasje via Min reise eller ring oss på 21 01 75 40.

Til Min reise

Ikke bestilt reisen enda?

Legg til bagasje når du bestiller
reisen på apollo.no.