Innsjekket bagasje

Dette må du vite om bagasje

Bagasje er noe de fleste ønsker å ha med på ferien og det er viktig å vite hva som gjelder. Merk at innsjekket bagasje i henhold til internasjonale regler aldri må veie mer enn 32 kg pr. kolli, uansett om du som passasjer velger å betale for overvekten eller dele bagasjen med noen i reisefølget. 

Charterreise - pakkreise med chartret fly

Innsjekket bagasje er ikke inkludert i reisens grunnpris, men bestilles som et tillegg. Dette kan du gjøre i forbindelse med at du bestiller reisen din eller du kan legge det til i etterkant enten via Min bestilling eller ved å ringe oss. Prisen kan variere, men det er alltid rimeligst å gjøre det i forbindelse med at du bestiller reisen. Eksakt pris får du ved bestilling. Se under respektive flyselskap for hva som gjelder for nettopp din charterreise

Pakkereiser med rutefly

For pakkereiser med rutefly er reglene noe annerledes og varierer fra flyselskap til flyselskap. De fleste flyselskap har innsjekket bagasje som et frivillig tillegg, men noen har det også inkludert i reisens pris. Sjekk respektive flyselskaps nettside for informasjon om hva som gjelder for nettopp din reise.  

  • Betalt og klart – bare å sjekke inn.
  • Velg selv om du ønsker innsjekket bagasje.

Se flere tilleggsprodukter

Legg til bagasje

Har du allerede bestilt reisen?

Du kan legge til bagasje via Min bestilling, eller ring oss på 21 01 75 40.

Til Min bestilling

Ikke bestilt reisen enda?

Legg til bagasje når du bestiller
reisen på apollo.no

Bagasjeregler "Kun fly"

Ekstra- & spesialbagasje

Håndbagasje

Datautstyr og elektronikk

Dyr om bord

Bagasje for barn under 2 år

Bagasjehåndtering

Skadet bagasje

Bortkommet bagasje 

Regler for pakking av bagasje