Innsjekket bagasje

Sjekke inn bagasje?

Når du reiser charter med Apollo er alltid håndbagasje opp til flyselskapets vektgrense inkludert mens innsjekket bagasje er et tillegg som du betaler for. Den enkleste og rimeligste måten er å legge til du ønsket bagasje ved bestilling av reisen.  

Bagasje bestilles som tillegg

Innsjekket bagasje er ikke inkludert i reisens grunnpris men bestilles som et tillegg. Dette kan du gjøre i forbindelse med at du bestiller reisen din eller du kan legge det til i ettertid enten via Min reise eller ved å ringe oss. Prisen kan variere men du tjener alltid på å gjøre det i forbindelse med at du bestiller reisen. Eksakt pris får du ved bestilling.

Pakkereiser med rutefly

For pakkereiser med rutefly er reglene annerledes, og reglene er ulike fra flyselskap til flyselskap. De fleste flyselskap har innsjekket bagasje som et frivillig tillegg, men også noen som har det inkludert i prisen på reisen. 

Verdt å vite

I maksimumsvekten er som regel en håndbagasje inkludert, med målene: 45x35x20 cm. Noen flyselskap tillater høyere maksimumsvekt og håndbagasje. Merk at innsjekket bagasje i hht. internasjonale regler aldri må veie mer enn 32 kg pr. kolli, uansett om du som passasjer velger å betale for den overvekten eller dele bagasjen med reiseselskapet. Her kan du lese mer om bagasjevekt for charterreiser. Pakker du selv må du sjekke respektive flyselskap.

 

  • Betalt og klart – bare å sjekke inn
  • Velg selv hva du ønsker å sjekke inn

Se andre tillegg for reisen

Legg til bagasje

Har du allerede bestilt reisen?

Har bestillingsnummeret ditt har 8 sifre
(f. eks 12345678) ring oss på 21 01 75 40

Har bestillingsnummeret ditt 12 sifre
(f. eks 020304-8050-00) legg til forsikring
via Min reise eller ringe oss på 21 01 75 40

Til Min reise

Ikke bestilt ennå?

Velg bagasje i tilleggene når du bestiller
reisen på apollo.no.