Dionysos Central

Dionysos Central ligger i hjertet av Pafos sørvest på Kypros. Hvil ut i hotellets bassengområde og planlegg dagens og ukas aktiviteter. For den som spille golf kan noen av golfbanene i nærheten friste. Hotellet har flere restauranter og utenfor hotellet finner du flere restauranter og barer. Frokosten er inkludert og for en mer komfortabel ferie kan du legger til halvpensjon.

SUPERSALG!

Reis til Kypros og spar opptil 45 % på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Stille rolig, hyggelig
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Dionysos Central har et bassengområde med ett basseng og separat barnebasseng. Kombiner poolbar og restaurant samt solsenger og parasoller. Langs strandpromenaden er det badebrygger siden det er steiner og klipper i vannet. Den nærmeste sandstranda er Alykes Beach. Skulle verken bassenget eller havet være nok så kan man tilbringe en dag på Paphos Aphrodite Water Park, som ligger i sykkel- eller bilavstand.

Hotellet har tre restauranter og to barer. I bufférestauranten kan du spise frokost og middag. En à la carte-restaurant som blant annet serverer grillretter, og i La Place Royale serveres internasjonale retter, ferskpresset juice, iskrem, vafler, salat og drikke fra formiddagen til midnatt. I poolbaren kan du bestille lettere måltider på dagtid som for eksempel crêpes, salat og iskrem.

Wifi er inkludert på hele hotellet. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet.

Hotellet ligger i de sentrale delene av Pafos. På noen minutter går du til fiskehavna der det er en fin strandpromenade. Støy fra restauranter, barer og folkeliv i byen kan oppfattes som forstyrrende.

Det er cirka 150 meter til havet og 500 meter til sandstranda Alykes Beach. Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 100 meter fra hotellet. Bagasjen transporteres ikke.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-10.00.
  • Middag 19.00-21.00

Verdt å vite

Gata bak hotellet repareres og i tiden arbeidene pågår vil den være stengt for ferdsel.

Alle hotell – Pafos

Constantinou Bros Athena Beach

Rett ovenfor stranda i Pafos sørvest på Kypros ligger Constantinou Bros Athena Beach , et stort og pent hotell med flere basseng, mange restauranter og aktiviteter for både store og små. Frokostbufféen er inkludert og du kan legge til andre måltider om du vil. Her kan du bo i juniorsuite med eget basseng eller i superiorrom med utgang til en delt basseng.

Veronica Hotel

Veronica Hotel ligger rett utenfor Pafos med gangavstand til havna og borgen. Rundt hotellet ligger flere restauranter og butikker og stranda Pachyammos kommer du til på noen minutter. Frokostbuffé inkludert og legg gjerne til halvpensjon.

Constantinou Bros Asimina Suites Hotel

Aldersgrense på hotellet er 16 år. Constantinou Bros Asimina Suites Hotel i Pafos på Kypros er et elegant og pent hotell med egen strand og et stort og herlig bassengområde med to basseng. Det er flere restauranter og barer på hotellet og legger du til hel- eller halvpensjon eller All Inclusive venter et stort utvalg av restauranter med god mat og topp service. Du kan spille tennis og ta en stund for deg selv i hotellets spa.