Sunrise Pearl

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Sunrise Pearl er et elegant hotell med den best tenkelige beliggenheten like ved stranda i Fig Tree Bay. Her er det et stort bassengområde med mulighet for å reservere din egen solseng. Barnebasseng og basseng forbeholdt voksen, fine restauranter og et spa som tilbyr deilige behandlinger. Legg til måltider og få mulighet til å spise på utvalgte restauranter i Fig Tree Bay.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer. Juniorsuiter med delt basseng for 1-3 personer. Juniorsuiter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 3 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 750 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

På luksuriøse Sunrise Pearl er det et stort bassengområde med fire basseng, hvorav en kun for voksne. Det er også et separat barnebasseng. Ved ankomst reserveres solseng og parasoll ved bassengområdet eller i hagen som blir din under hele oppholdet. Poolbar som også serverer lunsjretter.

Hotellets hovedrestaurant har fin utsikt over havet og serverer frokost og middag. På hotellet er det også en fiske- og skalldyrrestaurant. I gangavstand fra hotellet, i hotellets regi, er det en gresk, en italiensk og en amerikansk restaurant, åpne til middag. Kleskode til middag for menn: langbukse og overdel med erme. Loungebar.

Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass. Spa med flere innendørsbasseng, badstue, snø-rom, behandlinger og mye mer. Ved siden av hotellet ligger Aquarius Health Club, og hotellets gjester er velkomne til å benytte treningsrommet, innendørsbassenget, squashbane og bordtennis. Tennisbaner på søsterhotellet Sunrise Beach Hotel. Vannsporter på stranda.

Gratis wifi på hele hotellet. Resepsjonen er bemannet døgnet rundt. Lokaltrafikk. Støy fra nærliggende restauranter kan til tider oppfattes som forstyrrende.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon og helpensjon mot tillegg. (Måltidsdrikke er ikke inkludert.)

Halvpensjon og helpensjon omfatter frokost og lunsj på hotellet samt middag (fast meny) enten i hotellets hovedrestaurant eller på utvalgte restauranter i Protaras. Bordreservasjon kreves minst en dag i forveien.

En gang per opphold har du mulighet til å spise i den greske restauranten Kyklos, en gang per opphold i den italienske restauranten Marcello's og en gang per opphold i den asiatiske restauranten Lemongrass, en gang per opphold i den amerikanske grillrestauranten, en gang per opphold i den brasilianske restauranten Braseiro Rodizio.

Vil du spise i hotellets fiskerestaurant, Fishbone, får du 15 euro rabatt på regningen.

Eksklusive hoteller skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 5
  • Høy kundetilfredshet                 
  • Spa med variert spa-meny og massasje
  • Eksklusivt bassengområde