Coral Bay – sjarmerende idyll på vestkysten

Apollo Service Line

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, sms og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

Reis til Coral Bay på solsikre Kypros' vestkyst! Her kan du se frem til en ferie fylt med sol & bad, tavernakvelder og vakre omgivelser.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Populære hotell – Coral Bay


Fakta om Coral Bay

Transport t/r hotell

Fra flyplassen til hotellene i Coral Bay tar det cirka 2 timer. Transporten går som regel uten Apollos personale.

Mer fakta

Været

jan 16°c
feb 16°c
mar 17°c
apr 19°c
mai 23°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 28°c
okt 25°c
nov 21°c
des 18°c

Alle reisemål Kypros

Pafos

Velkommen til den solsikre kystperlen Pafos eller Paphos på den sørvestre delen av Kypros! Her kan du tilbringe deilige dager med hvile på de fine strendene, der det krystallklare Middelhavet frister med herlige dukkerter. Kombiner sol og bad med turer til noen av alle de interessante og historiske severdighetene som kon oppleves rundt Pafos. Det sies dessuten at Pafos er den greske kjærlighetsgudinnen Afrodites fødested, så hvorfor ikke ta med kjæresten dit?

Limassol

Limassol på solfylte og varme Kypros er det perfekte reisemålet for deg som vil kombinere deilige dager på stranda med lange tavernakvelder, bra shopping og morsomme utflukter. Slentre rundt i de koselige gatene i gamlebyen eller ta en tur på strandpromenaden og nyte både strand- og byliv. Her finner du det meste som skal til for å ha en deilig og herlig ferie!

Fig Tree Bay

Fig Tree Bay er på folkemunne kystlinjen på sør-østsiden av Kypros som dekker en liten perlerad av herlige strender og små feriebyer. Det rolige tempoet og de herlige strendene gjør området til et godt valg for barnefamilier og andre som foretrekker å bo i rolige omgivelser.

Ayia Napa

En reise til Ayia Napa er en reise til solsikkert klima, utrolige strender og turkisblått hav. Ayia Napa passer godt for en avkoblende parferie på ett av våre fine strandhoteller – badeferie i kombinasjon med et variert utvalg av alt fra fine utflukter til sjarmerende restauranter gjør Ayia Napa til ett av Kypros' mest populære reisemål.