Ettromsleilighet

Pene ettromsleiligheter med en dobbeltseng og mulighet til ekstraseng i sovesofa. Kombinert oppholdsrom og minikjøkken med enkelt kjøkkenutstyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, brødrister og kokeplater. Noen leiligheter har bardisk som spisebord. TV. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot depositum. Badekar/dusj og wc. Balkong som vender mot havet. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2-3

Større ettromsleilighet

Pene, større ettromsleiligheter med en dobbeltseng med mulighet til ekstraseng i sovesofa. Kombinert oppholdsrom og minikjøkken med enkelt kjøkkenutstyr, mikrobølgeovn, brødrister, kokeplater og kjøleskap. Visse leiligheter har et barbord som spisebord. TV. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot depositum. Badekar/dusj og wc. Balkong som vender mot havet. Rengjøring 5 ganger i uken.

Antall personer: 2-3

Toromsleilighet

Pene toromsleiligheter med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Kombinert oppholdsrom og minikjøkken med enkelt kjøkkenutstyr, kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister og kokeplater. Ekstraseng i sovesofa. TV. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot depositum. Badekar/dusj og wc. Balkong, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 48 kvm
Antall personer: 2-4 / 2-5, hvorav 2 barn.