Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 108 vurderinger
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
7,6 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-26


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-26


9 av 10

+
Rent, og ryddig . Hyggelige ansatte . Var bedre en det Apollo beskrev det . Veldig fine bad .
-

Bekreftet gjest: 2019-10-12


10 av 10

+
Meget hyggelig betjening, delikat frokostbuffet og veldig rent overalt :)
-

Bekreftet gjest: 2019-09-28


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-28


9 av 10

+
Rengjøring og uteområde
-
Bedre treningsrom med nyere treningsapparat

Bekreftet gjest: 2019-09-21


10 av 10

+
Fine store rom. Gode senger. Bra rengjøring
-

Bekreftet gjest: 2019-09-21


8 av 10

+
Fin og stor leilighet. God rengjøring. Kort vei til det meste.
-
Verandaen er litt liten.

Bekreftet gjest: 2019-09-21


10 av 10

+
Vi har vært på 2 hoteller da vi fikk tilbud om å prøve sunrise jade. Alt fungerte bra, men solseng tilbudet på Jade med fast tildelte senger var ikke optimalt (vi fikk byttet så det gikk greit)
-

Bekreftet gjest: 2019-09-14


10 av 10

+
Hyggelig betjening og aktivitets jenter. Renhold var helt topp.
-
Egne røykesoner på hotelet/uteområdet. Det luktet røyk overalt.

Bekreftet gjest: 2019-09-14


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

1044 vurderinger
Utmerket
 
662
Veldig bra
 
281
Bra
 
74
Mindre bra
 
17
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

13.10.2019

av 661sisseld Langesund, Norge

FANTASTISK RESTAURANTPERSONALE

En spesiell takk til Ilias og Suteria som gjorde restaurantbesøkene våre uforglemmelige med masse omsorg.Fine rene rom.Rolig bassengområde med mange solsenger.Flott underholdning på kvelden og forskjellige aktiviteter på dagen

 
12.09.2019

av royarnes Oslo, Norge

Topp Hotel og service

Meget fornøyd med dette stedet. Rommet var toroms med gildt utstyrt kjøkken. Renholdet var topp. Servicen og de ansatte upåklagelig tommel opp. Aktivitets jentene flinke med quiser pilkast vannaktiviteter på dagtid. Burde vært eget område for de som røyker ute ved solsenger da dette var sjenerende for ikke røykerne. Har hadde vi booket for 15 dager og de siste 5 dagene ble vi oppgradert til Sunraise Jada litt lenger bort som er et femstjerners Hotel for voksne. I skrivende stund er vi på Sunraise Jade og faktisk savner Oasis. Takk for oss, vi kommer tilbake.

 
19.08.2018

av Arnfinn M Gjøvik, Norge

Lever ikke helt opp til navnet

Familie på tre var her 2 uker i august. Vi hadde to-roms med utsikt mot bassenget. Leilighet med godt plass, kjøkkenkrok og balkong. Perfekt for oss tre. Førsteinntrykket var ok, men ikke særlig godt renholdt. Det lå igjen hår etter tidligere gjester, og bak slikt som dørstoppere var det skikkelig møkkete. Der ikke moppen kom til ble det nok aldri vasket. På rekkverket til balkongen var det fuglemøkk da vi kom, og mer fuglemøkk da vi dro. Det var også muggflekker i taket på badet. Fukt fra leiligheten over? Sengene her var myke og gode, og kjøkkenet var utstyrt med det vi trengte, bortsett fra oppvaskmiddel og kost. Da var det litt rart at vaskedamene ikke vasket opp, selv om vi la igjen noen euro til dem. Vi kjøpte til slutt det vi trengte for å vaske opp, og gjorde det selv. Lidl er rett over gata, så det gikk fint. Der handlet vi også inn til frokoster og noen lunsjer. Ute var det ett basseng for "voksne", relativt stort, men for lite i forhold til antall gjester. Grått vann, med synlig møkk, og man fikk hår mellom fingrene rett som det var. Dette skal visst være ganske nytt, men enten for lite, eller for dårlig rensing. I august var dette fullt av bråkete briter som alle skulle kaste ball. Da både store og små oppførte seg som småunger i et trangt basseng kunne det bli slitsomt for voksne folk. Poolbaren var fin. Dem hadde god slush, og serverte bra mat. Selv om club sandwichen er noe av det tørreste jeg har spist, så var gyros legendarisk godt. Vi var på stranden flere ganger, ca 10 minutter å gå. Fin strand med alt som trengtes. Litt overfylt like ved land, da det var relativt brådypt sett f.eks i forhold til Nissi Beach i Ayia Napa. Vi følte oss mer som sild i tønne her. Beliggenhet et kvartal ovenfor hovedgaten, og like ved Lidl, var helt perfekt. Masse bra restauranter i gangavstand. Selv om jeg har trekt frem mye negativt her, så koste vi oss på tur. Litt dårlig renhold ødelegger ikke to uker med sol, varme og god mat.

 
02.10.2017

av Ingmund S Lillestrøm, Norge

Hyggelig overaskelse

Nytt hotell for oss, men trolig satt opp ca 1994/95.(Da vi gikk forbi) Har nok vært gjennom en vellykket oppgradering med fin kjøkken avdeling hvor alt fungerte og med gode møbler og en stor og god seng i vår 2 roms. Savnet kaffetrakter og skulle ønske de hadde valgt dusj kabinett stedet for badekaret som er så trangt i bunnen at det er vanskelig å holde balansen når man dusjer. Badet er nok det minste vi har opplevd til nå, men det holder. Flott basseng område og fin hage med brukbare solsenger. Har benyttet 10 hotell i Protaras og Pernera tidligere, men vi kommer gjerne tilbake. Til nå raskeste inn-sjekk. Trivelig betjening.

 
10.07.2015

av grete001 Oslo, Norge

Flott hotell med deilig bassengområde :)

Har bodd på dette hotellet 2 ganger og har vært veldig fornøyd. Rommene, inkludert badet, er forholdsvis nyoppussede og ser rene og pene ut. Hotellets bassengområde er stort og fint. Bassenget har en egne jacuzzidel, men den har dessverre aldri vært slått på mens jeg har vært der. Rett over gaten ligger en stor Lidl-butikk som blant annet selger ferske bakevarer - perfekt for de som ikke har frokost inkludert i prisen. Hotellets restaurant/bar har jeg ikke besøkt noe særlig. Spiste lunsj der en gang, og ville ikke gått for all inclusive her! Det tar ca 15 min å gå fra hotellet til den beste delen av stranda (Fig Tree), men det er verdt det! Hotellet ligger 2 gater ovenfor hovedgata, så det er kort vei til restauranter og butikker samtidig som du får en viss avstand. Liker meg veldig godt på hotellet, og ville gjerne bodd her igjen!