Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong som vender mot havet. En dobbeltseng og mulighet til ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Noen leiligheter har bardisk som spisebord. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot depositum. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2-3

Større ettromsleilighet

Større ettromsleiligheter med balkong som vender mot havet. En dobbeltseng og mulighet til ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Noen leiligheter har bardisk som spisebord. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot depositum. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Antall personer: 2-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong, noen med havutsikt og noen med begrenset havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet til ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 48 kvm
Antall personer: 2-4 / 2-5