Narcissos Waterpark Resort

På Narcissos Waterpark Resort kan hele familien ha det gøy! Her er det et herlig bassengområde og et festlig badeland med vannsklier for lek og ulike utfordringer. Hotellet ligger i gangavstand fra stranda for den som vil ha både salte sjøbad og basseng.

Ukens Deal! 

Bestill nå og få 500,– i rabatt per person på alle avreiser til Kypros! Gjelder alle avreiser – i perioden 14/5-2023 til 29/10-2023.

Kampanjen gjelder til 16. oktober. Gjelder kun nye bestillinger. Rabatten er allerede trukket fra. Bestill »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

6,7 av 10
Basert på 24 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Narcissos Waterpark Resort har et bassengområde med et basseng med barneseksjon og en poolbar. Solsenger og parasoller. Håndkleservice mot depositum. Utover det er det et basseng med mange morsomme vannsklier, og en splashpool med vannlek og små vannsklier for de yngste gjestene. Barna må være minimum 120 cm høye for å kjøre de største vannskliene. Besøk i det lille badelandet er selvsagt inkludert. Også i dette området er det en poolbar.

Restaurant Mirror serverer frokost, lunsj og middag, og i à la carte-restauranten Nemesis serveres middag. Badeklær i restauranten tillates ikke. Det er også en bar i lobbyen samt de to poolbarene.

Treningsrom med maskiner for kondisjonstrening og et område med frie vekter uten kostnad. Tennis mot avgift. Biljard mot avgift. Underholdningsteam som organiserer leker og konkurranser på dagtid samt underholdning som karaoke, minidisko for de små samt show noen kvelder. Lekeplass samt barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale.

Hotellet består av to bygninger, en i fire etasjer og en i seks etasjer. Parkering. Cirka 800 meter til et lokalt sentrum, cirka 3 kilometer til Protaras sentrum. Bussholdeplass nært hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon.
  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 7.30-.10.00.
  • Lunsj kl. 12.30-14.30 fra en fast meny eller buffé.
  • Middag kl. 19.00-21.30 fra en fast meny eller buffé.
  • Snacks kl. 10.30-12.00 og 15.00-18.00.
  • Iskrem kl. 10.00-22.00.
  • Ubegrenset med lokal drikke som øl, vin, drinker og brus kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Vei må krysses for å komme til stranda.

Alle hoteller – Fig Tree Bay

Sunrise Garden

Med perfekt beliggenhet i sentrum av Protaras ligger familiehotellet Sunrise Garden. Her er det basseng for store og små, omtrent 200 meter til havet og i hotellets restaurant serveres greske delikatesser.

Cavo Maris Beach Hotel

Cavo Maris Beach Hotel ligger flott til ved stranda i utkanten av Fig Tree Bay. Hotellet har et stort tilbud av restauranter for hele familien og vil du ha tid for deg selv har hotellet et herlig spa. Reiser du hit tidlig eler sent på sesongen kan du også nyte godt av innendørsbassenget i spaavdelingen. Og for en mer komfortabel ferie kan du legge til All Inclusive.

Sunrise Beach

Sunrise Beach er et fint og velkjent hotell som ligger ved stranda i Protaras, Fig Tree Bay. Hotellet har et pent bassengområde med swim-up bar. Solsenger og parasoller samt barnebasseng. Her kan du til og med reservere en solseng for hele oppholdet!

Myro-Androu

Velkommen til populære og familievennlige Myro-Androu! Hotellet ligger rett ved den fine stranda i Louma Bay og alle hotellets leiligheter har havutsikt. I leilighetene er det et godt utstyrt kjøkken for de som vil lage maten selv, men det er også mulig å legge til halvpensjon. De fornøyde kundene og den lokale touchen gjør at Myro-Androu er ett av våre Apollo Mondo Local-hotell.

Evalena Beach

Evalena Beach er et pent hotell med ypperlig beliggenhet ved den fine stranda og i gangavstand til sentrum i Protaras. Pent bassengområde med utsikt over havet.

Alva

Leilighetshotellet Alva ligger sentralt på hovedgata i Fig Tree Bay. Her bor du i moderne toromsleiligheter superior og har gangavstand til den fine sandstranda. I hotellet ligger den populære restauranten Café Parko, som er godt besøkt av så vel fastboende som turister.

Sunrise Oasis

Sunrise Oasis i Fig Tree Bay er et fint leilighetshotell som ligger en kort spasertur fra både stranda og sentrum. Hotellet lokker med fasiliteter som lekeplass og barnebasseng. Bestill All Inclusive, eller halvpensjon. Da har du mulighet til å spise middag på hotellet og på tre utvalgte restauranter i Protaras sentrum.

Grecian Park

Velkommen til lekre Grecian Park. Hotellet ligger på en høyde i vakre omgivelser over den berømte stranda Konnos Bay. Her er det et fint bassengområde og flere populære restauranter, blant annet en av Kypros beste japanske restauranter.

Malama Beach Holiday Village

Ved en liten, koselig bukt med krystallklart vann, et lite stykke utenfor Fig Tree Bay, ligger Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village. Hotellet ligger blant palmer kun en kort spasertur fra stranda og byr på en herlig familieferie med et herlig bassengområde for hele familien. Her er det treningsrom og treningstimer, bufférestaurant med variert utvalg og morsomme Club Polly & Mino for barna.

Sunrise Jade

Aldersgrense på hotellet: 16 år Sunrise Jade i Fig Tree Bay er et perfekt hotell for deg som reiser uten barn. Hotellet har et fint design, et herlig bassengområde og flere gode restauranter. Vil du unne deg det lille ekstra bestiller du deluxesuiten med utgang til delt basseng.

Sunrise Pearl

Sunrise Pearl er et elegant hotell med den best tenkelige beliggenheten like ved stranda i Fig Tree Bay. Her er det et stort bassengområde med mulighet for å reservere din egen solseng. Barnebasseng og basseng forbeholdt voksen, fine restauranter og et spa som tilbyr deilige behandlinger. Legg til måltider og få mulighet til å spise på utvalgte restauranter i Fig Tree Bay.

Crystal Springs Beach

Med vakker beliggenhet like ved havet og med et fint bassengområde, mange aktiviteter og herlige spabehandlinger blir kanskje Crystal Springs Beach din neste feriedestinasjon? Rommene er romslige og moderne og for en ekstra komfortabel ferie anbefaler vi at du legger til All Inclusive.

Kokkinos Boutique

Kokkinos Boutique ligger mellom de fine strendene Vrissiana Beach og Protoras Beach som du komme til på bare noen minutter. Frokosten er vellaget og bassengområdet inviterer til late stunder med en bok.

At Herbal Hotel

Det moderne At Herbal Hotel ligger i vakre Fig Tree Bay på Kypros' sørøstre kyst. Nyt bad i basseng eller slapp av med noe godt å drikke på terrassen ved restauranten Veranda. På hotellet er det også et velutstyrt treningsrom og et spa. I nærheten ligger flere herlige strender.

Anastasia Beach

Anastasia Beach ligger nært havet ved fine Marlita Beach. Her er det herlige Basseng og reiser du med barn, eller bare har beholdt barnet i deg kan de friste med at inngangsbillett til Anastasia Aquamania Waterpark er inkludert.