Dobbeltrom

Fine dobbeltrom som ligger i den nye fløyen. To enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV og minibar. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Badekar/dusj og wc, hårføner. Ingen uteplass. Noen rom har havutsikt fra vinduet. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-3

Handikaptilpasset toromsleilighet

Handikaptilpasset toromsleiligheter med ett soverom, og oppholdsrom med sovesofa og minikjøkken med spiseplass. Kokeplater, kjøleskap, kjøkkenutstyr og mikrobølgeovn. Kaffetrakter, vannkoker og brødrister kan lånes i resepsjonen. TV. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Dørbredde inn til rommet: 100 cm
  • Dørbredde til balkongen: 125 cm
  • Dørbredde til baderommet: 94 cm

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 1-4

Superiorrom

Fine superiorrom med to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV og minibar. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-3

Toromsleilighet superior

Fine toromsleiligheter superior med ett soverom, og oppholdsrom med sovesofa og minikjøkken med spiseplass. Kokeplater, kjøleskap, kjøkkenutstyr og mikrobølgeovn. Kaffetrakter, vannkoker og brødrister kan lånes i resepsjonen. TV. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55-61 kvm
Antall personer: 2-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med to soverom, og oppholdsrom med sovesofa og minikjøkken med spiseplass. Kokeplater, kjøleskap, kjøkkenutstyr og mikrobølgeovn. Kaffetrakter, vannkoker og brødrister kan lånes i resepsjonen. TV. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 72 kvm
Antall personer: 2-5 / 2-6