Bluesun Heritage Hotel Kastelet

Bluesun Heritage Hotel Kastelet ligger like ovenfor stranda i Tučepi. Dette stilige hotellet er bygd i kalkstein og minner litt om et slott fra barokken med vinduslemmer ved de franske balkongene. I hotellets bakgård kan du spise en god frokost og legger du til halvpensjon er også en treretters à la carte-middag inkludert.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1.2 personer. Suiter for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bluesun Heritage Hotel Kastelet har ikke basseng men hotellet ligger bare noen skritt fra stein- og rullesteinstranda. Du kan bestille solsenger og parasoller på stranda, mot avgift, i resepsjonen.

I hotellets à la carte-restaurant Kaštelet kan du innta en delikat frokost og en treretters middag med spesialiteter fra middelhavslandene, enten med utsikt mot havet eller mot bakgården. Vegan og vegetar alternativ på forespørsel.

I nærheten av hotellet ligger Slatina Sports Center der du kan spille tennis, håndball, bordtennis, boule, fotball og basket - alt mot avgift. Kveldsunderholdning noen kvelder i uka med levende musikk.

Wifi i fellesområdene inkludert. Utendørs parkering mot avgift.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost og middag).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.00-11.00.
  • Middag kl. 19.00-22.00.

Alle hotell – Tučepi

Tamaris

Velkommen til Tamaris, ett av våre mest populære hotell på Makarskas riviera. Tamaris ligger rett ved strandpromenaden i utkanten av Tučepi og har en av rivieraens finere, og velbesøkte restauranter. Hotellet er et Apollo Mondo Local-hotell og familien som eier hotellet gjør alt for at du skal trives her!

Villa Marija

På lille Villa Marija i Tučepi er det lett å trives. Når du ikke tilbringer tiden på den fine rullesteinstranda, kan du nyte sola på takterrassen, ta en dukkert i innendørsbassenget eller ta en økt i hotellets treningsrom.

Flora

Flora er et populært leilighetshotell som ligger ved rullesteinstranda i Tučepi på Makarskas riviera. Du bor i rolige omgivelser, selv om det er midt i smørøyet med alle byens tilbud rett rundt hjørnet. Her er det et lite basseng og våre gjester vet å sette pris på atmosfæren på Flora.

Villa Mare

Med det dramatiske fjellmassivet Biokovo som bakteppe, og det klar blå Adriaterhavet foran hotellet kommer du garantert å få et minnerikt opphold på Villa Mare. Her kan du nyte late dager på den deilige stranda og slappe av på balkongen når kvelden kommer. Velkommen!

Bluesun Neptun

Bluesun Neptun er et hyggelig All Inclusive-hotell som ligger på stranda rett utenfor Tučepi. Her er det et stort herlig bassengområde med basseng og et stort barnebasseng. Langs stranda går en strandpromenade i skyggen av pinjetrær og er perfekt for morgenturen. Aktiviteter for store og små.

Bluesun Alga

Bluesun Alga er et stort hotell som byr på herlig feriestemning og ypperlig beliggenhet ved strandpromenaden i Tučepi. Her er det mange fasiliteter og både dag- og kveldsaktiviteter samt et treningsrom.

Villa Boric

Velkommen til Apollo Mondo Local-hotellet Villa Boric i Tučepi og familien Boric! Her kan du sitte i den lille bakgården og spise frokost under oliventrær, sitron- og appelsintrær og kjenne duften av urtene som varmes av morgensola. Om kvelden kan du smake på familiens egenproduserte vin før det er på tide å oppdage Kroatias velsmakende kjøkken.

Bluesun Jadran

Bluesun Jardan er et pent og stilfullt hotell med en perfekt beliggenhet mellom de mektige fjellene og det krystallklare havet. Her bor du i fine rom og kan nyte livet ved to basseng med vakker utsikt over Adriaterhavet og et fint spa. Lei gjerne en sykkel og ta deg en tur inn til Tucepi, og i nærheten av hotellet finner du noen restauranter og barer.

Laurentum

Laurentum er en liten hotellperle med topp beliggenhet ved strandpromenaden, i hjertet av Tučepi . Fra hotellet kan du skimte småbåthavna, rullesteinstranda og Biokovo-fjellene. Til tross for den sentrale beliggenheten er hotellet en oase med et frodig bassengområde og en herlig terrasse der en en drink kan nytes før middagen. Til sommersesongen 2024 vil hotellet være helrenovert.