Ettromsleilighet

Hyggelige ettromsleiligheter; noen med mulighet ekstraoppredning på sovesofa. Det er skråtak med lav takhøyde i noen av leilighetene. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Badekar/dusj og wc, hårføner. Leilighetene med balkong har havutsikt eller begrenset havutsikt. I leilighetene med markbalkong må tredje person være barn og disse leilighetene har utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 19-22 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-3, hvorav 1 barn

Ettromsleilighet i eldre del

Hyggelige ettromsleiligheter som ligger i en eldre del av hotellet. Mulighet ekstraoppredning på sovesofa. Det er skråtak med lav takhøyde i noen av leilighetene. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 19-22 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med ett soverom med mindre dobbeltseng, og oppholdsrom med minikjøkken og mulighet for ekstraoppredning for to på sovesofa. Det er skråtak med lav takhøyde i noen av leilighetene. Kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt eller markbalkong med bassengutsikt. Utsikten kan hindres av rekkverket når man sitter. I noen av leilighetene med balkong, balkong med havutsikt eller begrenset havutsikt, samt i leilighetene med markbalkong med bassengutsikt må fjerde person være barn. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30-35 kvm
Antall personer: 1-4 / 1-4, hvorav 1 barn

Toromsleilighet i eldre del

Toromsleiligheter som ligger i en eldre del av hotellet. Ett soverom med mindre dobbeltseng, og oppholdsrom med minikjøkken og mulighet for ekstraoppredning for to på sovesofa. Det er skråtak med lav takhøyde i noen av leilighetene. Kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong i ulike størrelser, noen med havutsikt Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30-35 kvm
Antall personer: 1-4 / 1-4, hvorav 1 barn