Rom/leiligheter

Ettromsleilighet

Hyggelige ettromsleiligheter; noen med mulighet ekstraoppredning på sovesofa. Det er skråtak med lav takhøyde i noen av leilighetene. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, markbalkong, terrasse eller markterrasse. I leilighetene med markbalkong må tredje person være barn. Noen uteplasser har havutsikt eller begrenset havutsikt. En del uteplasser har utsikt til bassenget. Leilighetene med markterrasse har utsikt mot en liten skog. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 19-22 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-3, hvorav 1 barn

Ettromsleilighet i eldre del

Hyggelige ettromsleiligheter som ligger i en eldre del av hotellet. Mulighet ekstraoppredning på sovesofa. Det er skråtak med lav takhøyde i noen av leilighetene. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 19-22 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med ett soverom med mindre dobbeltseng, og oppholdsrom med minikjøkken og mulighet for ekstraoppredning for to på sovesofa. Det er skråtak med lav takhøyde i noen av leilighetene. Kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt eller markbalkong med bassengutsikt. Utsikten kan hindres av rekkverket når man sitter. I noen av leilighetene med balkong, balkong med havutsikt eller begrenset havutsikt, samt i leilighetene med markbalkong med bassengutsikt må fjerde person være barn. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30-35 kvm
Antall personer: 1-4 / 1-4, hvorav 1 barn

Toromsleilighet i eldre del

Toromsleiligheter som ligger i en eldre del av hotellet. Ett soverom med mindre dobbeltseng, og oppholdsrom med minikjøkken og mulighet for ekstraoppredning for to på sovesofa. Det er skråtak med lav takhøyde i noen av leilighetene. Kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30-35 kvm
Antall personer: 1-4 / 1-4, hvorav 1 barn