Villa Dzamonja

  • • Omgitt av vakker natur
  • • Kort vei til både strand og by
  • • Wifi inkludert

På Villa Dzamonja i Bol bor du omgitt av oliventrær pinjetrær og med havet rett utenfor døra. De pene leilighetene inneholder alt du trenger for å ordne det meste av maten selv i ferien. Ønsker du en ekstra avslappende frokost i ferien kan du jo legge til frokost på hotellet. Tre minutters gange til torget i Bol og ti minutter til Zlatni Rat Beach.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer/1-3 personer, hvorav 1 barn. Ettromsleiligheter i eldre del for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 1-4 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter i eldre del for 1-4 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten, sentralt plsssert og Utsikten .
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Villa Dzamonja er et fint familieeid hotell som ligger i vakre omgivelser med oliventrær, pinjetrær og med havet rett utenfor døra, Dette er et godt valg for deg som setter mer pris på beliggenhet enn mange hotellfasiliteter.

Hotellet består av en eldre og én nyere del. Bassenget er oppvarmet, men temperaturen kan synke om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Solsenger og parasoller rundt bassenget.

Hotellets hyggelige restaurant åpner til frokost og serverer alt fra friske salater og pizza til herlige kjøtt- og fiskeretter utover dagen.

Wifi inkludert på hele hotellet. Deponering i resepsjonen inkludert. Resepsjonen er åpen fra morgen til kveld.

Gågata som fører til sentrum og strand passerer utenfor hotellet. Det er cirka 100 meter til badeplass og cirka 1,5 kilometer til den vakre stranda Zlatni Rat. Til restauranter og butikker i Bol er det bare en kort spasertur. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.
  • Halvpensjon (frokost og middag).

Verdt å vite

  • Nivåforskjeller og trapper inne på hotellet og i hotellområdet.
  • Selv om hotellet har heis må man uansett ta noen trappetrinn.

Alle hoteller – Brač

Zlatni Rat

Zlatni Rat ligger rett ovenfor den vakre stranda Zlatni Rat. Hotellet passer for deg som vil starte dagen med en tur i skyggen av pinjetrærne og kort vei til Kroatias kanskje mest fotograferte, populære og fascinerende strand - Zlatni Rat. Hotellet har pene deluxerom og familierom deluxe.