Bluesun Holiday Village Bonaca

Bluesun Holiday Village Bonaca er omkranset av knudrete oliventrær, sypresser og velduftende urter - et perfekt hotell for alle i familien, her kan du bade fra stranda og i hotellets fine bassengområde, der barna har et eget barnebasseng som er som skapt for morsom vannlek. Hotellet ligger i utkanten av Bol på øya Brac og etter en kort spasertur unne ligger den kjente og vakre stranda Zlatni Rat. I helpensjonen er alle måltidene fra morgen til kveld samt drikke og iskrem til barna inkludert.


Rom/leiligheter

Standardrom for 1-2 personer. Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bluesun Holiday Village Bonaca har et stort bassengområde med to basseng som flettes sammen med en bro over. Poolbar som på dagtid serverer snacks og drikke. Separat barnebasseng. Solsenger og parasoller er inkludert ved bassengene. Basseng- og strandhåndklær mot avgift. Til stein- og rullesteinstranda er det en kort spasertur og til både Zlatni Rat og Bol tar det cirka 10 minutter å gå. Strandpromenaden inn mot Bol ligger i skyggen av pinjetrærne og er perfekt for en deilig og styrkende tur.

En bufférestaurant der du spiser måltidene dine som er inkludert i helpensjonen, frokost, lunsj og middag. Det er også en à la carte-restaurant nede ved stranda med utsikt mot den fine stranda Zlatni Rat, som serverer tradisjonell mat fra middelhavslandene, bordreservasjon kreves. Pent antrekk til middag. I Cocktail Bar Bolero kan du sitte i skyggen av pinjetrærne og nyte drikke, kaffe og søtsaker samt levende musikk.

Hotellet har et treningsrom. Du har tilgang til 20 tennisbaner - en time per person og dag inkludert, baller og racketer mot avgift. Aktiviteter som for eksempel sandvolleyball, vanngymnastikk, dansetimer, ballspill i bassenget og yoga arrangeres av hotellets personale. Det er også bordtennis og dart. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. Lekeplass.

Wifi mot avgift i resepsjonen. Parkering mot avgift. Hotellet består av 14 bygninger i to etasjer. samt drikke og iskrem til barna inkludert.

Måltider

Inkludert:

  • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé) med drikke.

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.00-10.00.
  • Lunsj kl. 12.00-14.00.
  • Middag kl. 19.00-21.00.
  • Iskrem til barna kl. 17.00-18.00.

Lokalt øl, rødvin eller hvitvin, brus, juice og vann samt kaffe og te er inkludert til lunsj og middag.

Hotell for barnefamilier

  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Brač

Zlatni Rat Beach

Zlatni Rat Beach ligger rett ovenfor den vakre stranda Zlatni Rat. Hotellet passer for deg som vil starte dagen med en tur i skyggen av pinjetrærne og kort vei til Kroatias kanskje mest fotograferte, populære og fascinerende strand - Zlatni Rat. Hotellet har pene deluxerom.

Bluesun Elaphusa

Det store, fine familiehotellet Bluesun Elaphusa ligger i Bol på den populære ferieøya Brač. Bassengområdet er hotellets naturlige samlingspunkt. Her stortrives de minste i eget basseng og de voksne i poolbaren. Hotellet frister også med deilige behandlinger i den fine spa-avdelingen.

Bluesun Borak

Bluesun Borak er et pent hotell som ligger blant pinjetrær og gjennom grenene kan du skimte havet. Hotellet ligger mellom Kroatias mest fotograferte strand Zlatni Rat og hyggelige Bol med smale gater og en hyggelig havn. Det er bare strandpromenaden som skiller hotellet fra rullesteinstranda. Her venter deilige dager ved bassenget, turer og en kaffe i skyggen av trærne og kanskje et bad i Kroatias krystallklare vann.