Whispering Palms Beach Resort

Whispering Palms Beach Resort er et pent hotell som ligger fint til i Candolim i Nord- Goa nært både stranda og Candolim. Hvil ut i den vakre hagen eller ta et bad i det lille bassenget. Eller hvorfor ikke unne deg en velgjørende spabehandling i hgotellets spa?


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Dobbeltrom i ny del for 1-3 personer. Større dobbeltrom for 1-3 personer. Deluxerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mellom den gylne Candolim-stranda og de livlige gatene i Candolim ligger Whispering Palms Beach Resort som en grønn oase. Hotellet består av hele 19 bygninger med en eller to etasjer.

Her er det et herlig bassengområde med basseng, solsenger og parasoller, samt et barnebasseng og en poolbar som serverer drikke. Bassenghåndklær er inkludert. Den gylne stranda ligger en knapp 5 minutters spasertur unna.

Det er to restauranter og en bar på hotellet. Buffé- og á la carte-restauranten Breeze serverer både lokale og internasjonale retter. I restauranten Nuste serveres ekte goansk mat som goansk thali og lokale fiskeretter. Cross Road Bar har drikke fra hele verden.

På hotellet er sportsaktiviteter som aerobics, badminton, basketball, bordtennis, volleyball og vannpolo inkludert. Biljard (aldersgrense 16 år). Det er også et treningsrom (aldersgrense 16 år) og et spa med badstue mot avgift. Spabehandlinger mot avgift. Lekerom.

Wifi inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett kan lånes. Romservice mellom kl. 7.00 og 23.00.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.
  • Julemiddag 24.12.
  • Nyttårsmiddag.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i restauranten Breeze kl. 7.30-10.30.
  • Lunsjbuffé i restauranten Breeze kl. 13.00-15.00.
  • Middagsbuffé i restauranten Breeze kl. 19.30-23.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 11.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra innsjekk ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Sesongvariasjoner

  • Fra og med vinteren 2024/25 kan dobbeltrommene med balkong bestilles.
  • Vinteren 2024/25 utgår dobbeltrommene i den nye delen og erstattes av større dobbeltrom.

Alle hotell – Goa

Kyriad Prestige Calangute

Kyriad Prestige Calangute ligger i Nord-Goa og er bygd på restene av et portugisisk fort og består av fire bygninger. Fra hotellet er det kort vei til sentrum av Calangute. Bassengområdet ligger i hagen med noen solsenger og parasoller.

Santiago Goa

Santiago Goa er et lite og hyggelig hotell som ligger i rolige omgivelser mellom strendene i Calangute og Baga. Her er det et mindre bassengområde og det er kort vei til både butikkene i sentrum og restauranter.

Colonia Santa Maria

Colonia Santa Maria ligger i rolige omgivelser i strandkanten på Baga Beach. I hotellets frodige hage finner du roen i det pene og hyggelige bassengområdet.

Bloom Suites

Bloom Suites er et trendy hotell med mye sjel og livlig stemning. Rendyrket design med mye gult og høy standard. Du bor i komfortable superiorrom langs hovedgata i Calangute. Velkommen!

Chalston Beach Resort

Chalston Beach Resort er et populært hotell med fin beliggenhet til stranda og pene grøntarealer. Hotellet drives av Chalston og hans svenske hustru Maria. Hotellet har en restaurant og bar ved stranda og består av flere bygninger, der bygningen med deluxerommene har et eget basseng.

Radisson Goa Candolim

Radisson Goa Candolim er et koselig All Inclusive-hotell som ligger i Nord-Goa. Hotellet har et fint bassengområde, to hyggelige restauranter samt et lite treningsrom – og på bare noen minutter går du til den fine sandstranda Candolim Beach.

Alidia Beach Resort

I en frodig oase mellom Baga Beach og Baga Road ligger Alidia Beach Resort. Små stier snor seg mellom hotellbygningene, og hele anlegget er en deilig kontrast til folkemylderet utenfor.

Seashell Suites & Villas

Velkommen til elegante Seashell Suites & Villas som ligger i nærheten av Candolim Beach i Nord-Goa. Her bor du i romslige juniorsuiter og hotellet har et pent bassengområde med avslappet atmosfære.

Santana Beach Resort

Familieeide Santana Beach Resort er et hyggelig hotell med et herlig bassengområde. Hotellet ligger fint i frodige omgivelser kun er kort spasertur fra Candolimstranda for deilige feriedager. Du spiser godt i hotellets restaurant der kokos, eksotiske krydder, ferske skalldyr, fisk og tropisk frukt skaper velsmakende måltider.

Fairfield by Marriott Goa Calangute

Fairfield by Marriott Goa Calangute ligger bare en fin spasertur fra den herlige sandstranda i Goa. Hotellet har et stort bassengområde og du spiser godt fra det velsmakende indiske kjøkkenet. Nyt det indiske hverdagslivet som du finnet rett utenfor hotellet. Frokosten er inkludert men bestill gjerne halvpensjon for en enkel og komfortabel ferie!