Seashell Suites & Villas

Velkommen til det nybygde og elegante hotellet Seashell Suites & Villas som ligger i nærheten av Candolim Beach i Nord-Goa. Her bor du i romslige juniorsuiter og hotellet har et pent bassengområde med avslappet atmosfære. Frokostbuffé er inkludert!


Rom/leiligheter

Juniorsuiter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fantastisk personale. Deilig frokost med godt utvalg. Store, luftige rom.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Seashell Suites & Villas er et nybygd og fint hotell med god beliggenhet i Candolim. Koselig bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Hyggelig restaurant i rolige omgivelser der du kan velge mellom har lokal mat, kinesisk eller kontinentale retter.

Gratis WiFi på hele hotellet. Gratis treningsrom. Døgnåpen resepsjon. Ved hotellet ligger Candolims restauranter, barer og butikker. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé er inkludert.

Verdt å vite

Hotellet fikk utmerkelsen "Certificate of Excellence" og Tripadvisors utmerkelse "Travellers Choice" i 2018, for villa delen av hotellet. Suitene er helt nybygde.

Alle hoteller – Goa

Alidia Beach Resort

I en frodig oase mellom Baga Beach og Baga Road ligger Alidia Beach Resort. Små stier snor seg mellom hotellbygningene, og hele anlegget er en deilig kontrast til folkemylderet utenfor.

Bloom Suites

Bloom Suites er et trendy hotell med mye sjel og livlig stemning. Rendyrket design med mye gult og høy standard. Du bor i komfortable superiorrom langs hovedgaten i Calangute. Velkommen!

Chalston Beach Resort

Chalston Beach Resort i Nord-Goa ligger fint til i en grønn og frodig hage med den lange stranden like utenfor døra. Noen minutter å gå til Calangutes store utvalg av restauranter og butikker.

Colonia Santa Maria

Colonia Santa Maria i Nord-Goa er et hyggelig hotell der du bor i rolige omgivelser i strandkanten på Baga Beach. I hotellets frodige hage finner du roen i det pene bassengområdet.

Goan Heritage

Velkommen til sjarmerende Goan Heritage! Den store hagen og det hyggelige bassengområdet er innbydende for både store og små, og til stranda er det bare en kort spasertur.

Kyriad Prestige Calangute

Kyriad Prestige Calangute ligger i Nord-Goa og er bygd på restene av et portugisisk fort. Her er det et lite basseng (90 cm dypt) med både solsenger og parasoller samt gratis badehåndklær og en poolbar for den som vil slappe av ved bassengkanten. Fra hotellet er det bare 100 meter til sentrum av Calangute.

Radisson Goa Candolim

Radisson Goa Candolim er et koselig All Inclusive-hotell som ligger i Nord-Goa. Hotellet har et fint bassengområde, to hyggelige restauranter samt et lite treningsrom – og på bare noen minutter går du til den fine sandstranda Candolim Beach.

Santana Beach Resort

Familieeide Santana Beach Resort er et hyggelig hotell med et herlig bassengområde. Hotellet ligger fint i frodige omgivelser kun er kort spasertur fra Candolimstranden.

Santiago Goa

Santiago Resort er et lite og hyggelig hotell som ligger i rolige omgivelser mellom strendene i Calangute og Baga. Her er det et mindre bassengområde og det er kort vei til både butikkene i sentrum og restauranter.