Colonia Santa Maria

Colonia Santa Maria ligger i rolige omgivelser i strandkanten på Baga Beach. I hotellets frodige hage finner du roen i det pene og hyggelige bassengområdet.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Colonia Santa Maria ligger fint ved stranda Baga i Nord-Goa. Det er et vidstrakt hotellområde og fra resepsjonen til stranda er det cirka 100 meter. Bassengområde med basseng og separat barnebasseng. Solsenger og parasoller inkludert.

Restauranten Balcao har utsikt over bassenget og bar. Live underholdning enkelte kvelder i høysesong.

Wifi inkludert i resepsjonen og i restauranten. Treningsrom. Hotellet består av flere bygninger, bygd i kolonistil, som ligger utspredd i hotellets hage.

Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 150 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke.

Måltider

Inkludert:

  • Enkel frokost.
  • Julemiddag 25.12.
  • Nyttårsmiddag.

Alle hotell – Goa

Whispering Palms Beach Resort

Whispering Palms Beach Resort er et pent hotell som ligger fint til i Candolim i Nord- Goa nært både stranda og Candolim. Hvil ut i den vakre hagen eller ta et bad i det lille bassenget. Eller hvorfor ikke unne deg en velgjørende spabehandling i hgotellets spa?

Kyriad Prestige Calangute

Kyriad Prestige Calangute ligger i Nord-Goa og er bygd på restene av et portugisisk fort og består av fire bygninger. Fra hotellet er det kort vei til sentrum av Calangute. Bassengområdet ligger i hagen med noen solsenger og parasoller.

Santiago Goa

Santiago Goa er et lite og hyggelig hotell som ligger i rolige omgivelser mellom strendene i Calangute og Baga. Her er det et mindre bassengområde og det er kort vei til både butikkene i sentrum og restauranter.

Bloom Suites

Bloom Suites er et trendy hotell med mye sjel og livlig stemning. Rendyrket design med mye gult og høy standard. Du bor i komfortable superiorrom langs hovedgata i Calangute. Velkommen!

Chalston Beach Resort

Chalston Beach Resort er et populært hotell med fin beliggenhet til stranda og pene grøntarealer. Hotellet drives av Chalston og hans svenske hustru Maria. Hotellet har en restaurant og bar ved stranda og består av flere bygninger, der bygningen med deluxerommene har et eget basseng.

Radisson Goa Candolim

Radisson Goa Candolim er et koselig All Inclusive-hotell som ligger i Nord-Goa. Hotellet har et fint bassengområde, to hyggelige restauranter samt et lite treningsrom – og på bare noen minutter går du til den fine sandstranda Candolim Beach.

Alidia Beach Resort

I en frodig oase mellom Baga Beach og Baga Road ligger Alidia Beach Resort. Små stier snor seg mellom hotellbygningene, og hele anlegget er en deilig kontrast til folkemylderet utenfor.

Seashell Suites & Villas

Velkommen til elegante Seashell Suites & Villas som ligger i nærheten av Candolim Beach i Nord-Goa. Her bor du i romslige juniorsuiter og hotellet har et pent bassengområde med avslappet atmosfære.

Santana Beach Resort

Familieeide Santana Beach Resort er et hyggelig hotell med et herlig bassengområde. Hotellet ligger fint i frodige omgivelser kun er kort spasertur fra Candolimstranda for deilige feriedager. Du spiser godt i hotellets restaurant der kokos, eksotiske krydder, ferske skalldyr, fisk og tropisk frukt skaper velsmakende måltider.

Fairfield by Marriott Goa Calangute

Fairfield by Marriott Goa Calangute ligger bare en fin spasertur fra den herlige sandstranda i Goa. Hotellet har et stort bassengområde og du spiser godt fra det velsmakende indiske kjøkkenet. Nyt det indiske hverdagslivet som du finnet rett utenfor hotellet. Frokosten er inkludert men bestill gjerne halvpensjon for en enkel og komfortabel ferie!