Radisson Goa Candolim

Radisson Goa Candolim er et koselig All Inclusive-hotell som ligger i Nord-Goa. Hotellet har et fint bassengområde, to hyggelige restauranter samt et lite treningsrom – og på bare noen minutter går du til den fine sandstranda Candolim Beach.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 800 m
Til sentrum: 900 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Radisson Goa Candolim er et fint hotell i Goa med store og romslige rom. Her er det et hyggelig bassengområde midt i hotellområdet med solsenger, parasoller og badehåndklær.

I restauranten The Palms serveres det beste fra det kryddersterke indiske kjøkkenet, men her serveres også internasjonale retter og det er her du inntar frokost-, lunsj- og middagsbuffé. I à la carte-restauranten Red Mango kan du smake på det lokale kjøkkenet i Goa, fiske- og skalldyrsretter og smaksrike desserter samt en god drink som avslutning.

Wifi inkludert på hele hotellet. Lite treningsrom som er åpent hele døgnet. Bordtennis. Biljard mot avgift.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i restauranten The Palms kl. 7.30-11.00.
  • Lunsjbuffé i restauranten The Palms kl. 12.30-14.30.
  • Middagsbuffé i restauranten The Palms kl. 19.30-22.30.
  • Snacks, te og kaffe kl. 10.30-12.30 & kl. 15.00-19.00.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 11.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Goa

Chalston Beach Resort

Chalston Beach Resort i Nord-Goa ligger fint til i en grønn og frodig hage med den lange stranda like utenfor døra. Noen minutter å gå til Calangutes store utvalg av restauranter og butikker.

Colonia Santa Maria

Colonia Santa Maria ligger i rolige omgivelser i strandkanten på Baga Beach. I hotellets frodige hage finner du roen i det pene og hyggelige bassengområdet.

Kyriad Prestige Calangute

Kyriad Prestige Calangute ligger i Nord-Goa og er bygd på restene av et portugisisk fort og består av fire bygninger. Fra hotellet er det kort vei til sentrum av Calangute. Bassengområdet ligger i hagen med noen solsenger og parasoller.

Alidia Beach Resort

I en frodig oase mellom Baga Beach og Baga Road ligger Alidia Beach Resort. Små stier snor seg mellom hotellbygningene, og hele anlegget er en deilig kontrast til folkemylderet utenfor.

Santiago Goa

Santiago Resort er et lite og hyggelig hotell som ligger i rolige omgivelser mellom strendene i Calangute og Baga. Her er det et mindre bassengområde og det er kort vei til både butikkene i sentrum og restauranter.

Bloom Suites

Bloom Suites er et trendy hotell med mye sjel og livlig stemning. Rendyrket design med mye gult og høy standard. Du bor i komfortable superiorrom langs hovedgata i Calangute. Velkommen!

Seashell Suites & Villas

Velkommen til elegante Seashell Suites & Villas som ligger i nærheten av Candolim Beach i Nord-Goa. Her bor du i romslige juniorsuiter og hotellet har et pent bassengområde med avslappet atmosfære.

Santana Beach Resort

Familieeide Santana Beach Resort er et hyggelig hotell med et herlig bassengområde. Hotellet ligger fint i frodige omgivelser kun er kort spasertur fra Candolimstranda.