Niriides

Det sjarmerende lille hotellet Niriides består av flere mindre bygninger, som ligger i en skråning. Hotellet har en herlig naturlig skyggefull terrasse ved snackbaren der du kan nyte et lettere måltid, den greske gjestfriheten og vakker havutsikt.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Atmosfæren og utforming av bygg. Dekorasjoner
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 3,4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hyggelige Niriides består av fem bygninger som ligger i en skråning og har utsikt mot havet. På dagtid kan du velge et lettere måltid eller noe å drikke og nyte utsikten fra snackbaren, som ligger på den koselige terrassen i hagen. På frokostbufféen, som er inkludert, finner du lokalproduserte og egenproduserte matvarer. Hotellet har ikke basseng, men tvers over veien ligger Nimborio Beach, som er en steinstrand.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjon som er åpen cirka kl. 8.00-23.00. Det er cirka 3,4 kilometer til havna i Symi. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet. Lokaltrafikk, som i perioder kan oppfattes som forstyrrende. Vei må krysses for å komme til stranda.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hoteller – Symi

Iapetos Village

Velkommen til Iapetos Village på Symi! Her blir du tatt godt vare på av personalet og stemningen er herlig avslappet. Hotellet er bygd i tradisjonell stil med småhus rundt det herlige bassengområdet. Når mørket senker seg er det mange som samler seg i den koselige poolbaren for å ta et glass før middag på kveldens utvalgte taverna.

Kaminos Boutique

Velkommen til sjarmerende Kaminos Boutique på Symi! Her bor du i hyggelige leiligheter der du kan ordne maten selv i ferien. Stranda ligger i gangavstand og bassenget på nabohotellet kan benyttes.

Pedi Beach

Pedi Beach ligger rett ved havet i den lille byen Pedi på Symi. Her bor du i stille omgivelser og kan våkne opp til en herlig havutsikt og innta frokosten og se på fiskebåtene og seilbåtene som har ankret opp i bukta. Frokostbufféen er inkludert og hotellet har en restaurant med lunsj- og middagsservering.