Niriides

Det sjarmerende lille hotellet Niriides består av flere mindre bygninger, som ligger i en skråning. Hotellet har en herlig naturlig skyggefull terrasse ved snackbaren der du kan nyte et lettere måltid, den greske gjestfriheten og vakker havutsikt.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rolig og fin atmosfære, fin utsikt, gratis solseng og kjekke tilsette
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 3,4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hyggelige Niriides består av fem bygninger som ligger i en skråning og har utsikt mot havet. På dagtid kan du velge et lettere måltid eller noe å drikke og nyte utsikten fra snackbaren, som ligger på den koselige terrassen i hagen. På frokostbufféen, som er inkludert, finner du lokalproduserte og egenproduserte matvarer. Hotellet har ikke basseng, men tvers over veien ligger Nimborio Beach, som er en steinstrand.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjon som er åpen cirka kl. 8.00-23.00. Det er cirka 3,4 kilometer til havna i Symi. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet. Lokaltrafikk, som i perioder kan oppfattes som forstyrrende. Vei må krysses for å komme til stranda.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Symi

Iapetos Village

Velkommen til Iapetos Village på Symi! Her blir du tatt godt vare på av personalet og stemningen er herlig avslappet. Hotellet er bygd i tradisjonell stil med småhus rundt det herlige bassengområdet. Når mørket senker seg er det mange som samler seg i den koselige poolbaren for å ta et glass før middag på kveldens utvalgte taverna.

Kaminos Boutique

Velkommen til sjarmerende Kaminos Boutique på Symi! Her bor du i hyggelige leiligheter der du kan ordne maten selv i ferien. Stranda ligger i gangavstand og bassenget på nabohotellet kan benyttes.

Nireus

Nireus er et hyggelig hotell som ligger like ved havnepromenaden i Symi by, der pastellfargede hus klatrer oppover fjellsidene rundt den sjarmerende havna. Det er gangavstand til stranda og kort vei til tavernaer og shopping. Vil du ha det der lille ekstra skal du bestille rom med havutsikt!