Poseidon (Skiathos)

Poseidon

  • • Herlig havutsikt
  • • Gangavstand til Skiathos by
  • • God atmosfære og service

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Poseidon ligger på en høyde mellom Skiathos by og Megali Ammos. Herlig bassengområde med fin utsikt over Egeerhavet. Du bor du i fine leiligheter og har kort vei til stranda og Skiathos by.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Ettromsleiligheter superior for 2 personer/2-3 personer. Ettromsleilighet superior i etasje for 2-4 personer. Toromsleiligheter superior i etasje for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Store fine rom , et stort bad og flott utsikt.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 400 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fra hyggelige Poseidon i Skiathos by er utsikt over Megali Ammos og havet. Hotellet har en større og en mindre bygning. I bassengområdet er det solsenger og parasoller samt en poolbar.

Wifi inkludert i bassengområdet. Resepsjonen er åpen fra morgen til kveld. Det er en bratt bakke mellom hotellet og stranda. Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 350 meter fra hotellet og gjestene må gå opp en bakke. Det er begrenset fremkommelig og bagasjen blir transportert med egen transport t/r flyplassen. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Verdt å vite

Enkelte rom og leiligheter ligger i nærheten av poolbaren.

Alle hoteller – Skiathos by

Meltemi

Meltemi er et hyggelig hotell i Skiathos by ligger i nærheten av havna. Hotellet har en vakker beliggenhet og rommene har havutsikt. Det er bare en 5 minutters spasertur til Skiathos' gamle bydeler.

La Piscine

Aldersgrense på hotellet: 16 år Velkommen til La Piscine med en fantastisk beliggenhet bare 5 minutters gange fra Skiathos sentrum. Hotellet ligger i et fredelig område og har et stort basseng, restaurant og vinbar. Slapp av ved bassengkanten, spis godt i restauranten og ta turen inn til restaurantene, butikkene og folkelivet i havna.

Alkyon (Skiathos)

Alkyon er sentralt beliggende hotell i Skiathos by, nært havna og en kort spasertur fra gamlebyen. Herfra er det bare fem minutters gange til forretninger, barer, restauranter og utelivet. På hotellet er det en hyggelig takterrasse med en slående utsikt over havet og småbåthavna.

Stellina

Stellina byr på et fint bassengområde som ligger i rolige omgivelser. Her venter late dager og spaserturer inn til Skiathos by. Blir du igjen på hotellet er det både en restaurant og en bar der.