Kolios

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Kolios er et stille og tilbaketrukket sted som ligger sør på Skiathos, rett vest for Kalamaki-halvøya og cirka 6,5 kilometer fra hovedstaden Skiathos by. Kolios passer for deg som vil komme bort fra turistbyene og se litt av øyas genuine side.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Populære hotell – Kolios


Fakta om Kolios

Valuta

Euro (EUR).

Transport t/r hotell

Transporten kjøres vanligvis uten reiseleder fra Apollo.

Strender

I Kolios er det en sandstrand.

Mer fakta

Været

jan 13°c
feb 13°c
mar 15°c
apr 17°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 18°c
des 14°c
7,6 av 10 Kolios
Våre gjesters vurdering, Basert på 31 vurderinger

Alle feriesteder Skiathos

Koukounaries

Reis til Koukounaries som kan skilte med en av Europas beste strender! Her venter myk sand og krystallklart vann. Velkommen til paradis!

Kanapitsa & Kalamaki

Ønsker du en ferie i fredfulle og frodige omgivelser? Da bør du legge turen til Kanapitsa og Kalamaki på sørsiden av Skiathos. Blant private villaer finner du koselige tavernaer og vakre badestrender. Vil du føle pulsen på Skiathos' byliv så ligger Skiathos by kun en bussreise unna.

Agia Paraskevi

Agia Paraskevi, den lille byen med den lange herlige sandstranda. Her kan du kose deg med late dager ved havet, og gå langs stranda for siden å slå deg ned på en av byens hyggelige tavernaer.

Troulos

Reis til Skiathos og det rolige området Troulos i sommer! Troulos er perfekt for barnefamilier som ønsker fred og ro i ferien.

Aselinos

Aselinos er et rolig sted på nordsiden av Skiathos. Her kan du slappe av på en urørt del av øya med fotturer i vakker natur og bad ved den nydelige sandstranden. ta turen til det lille klosteret Kounistra og kos deg med gresk mat på en taverna ved stranda.

Achladies

Lengter du etter avkobling, sol og bad passer en reise til Achladies perfekt! Her bor du blant oliventrær, med kort vei til shopping og uteliv i Skiathos by, dersom det skulle bli for stille.

Megali Ammos

I Megali Ammos tilbringer du dagene på den herlige sandstranda. Apollo har mange hotellalternativer, så det er bare å velge og vrake!

Vasilias

Reis til Skiathos og den herlige badebukta Vasilias. På Apollos hotell Kassandra Bay, kan du glede deg til en førsteklasses ferieopplevelse – rett ved den herlige, innbydende stranda.

Skiathos by

I Skiathos by venter massevis av restauranter med alle tenkelige menyer, et pulserende natteliv og morsom shopping. Byen er moderne og svært populær, også blant skandinaver.