Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong, med begrenset havutsikt. Rommene ligger i hovedbygningen. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. I noen rom er det mulig med ekstraseng. Det blir trangt i rommet når denne benyttes. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-2 / 2-3, hvorav 1 barn

Dobbeltrom i bungalow

Dobbeltrom i bungalow med balkong eller markbalkong. Bungalowene er ikke frittstående bygninger men ligger i forbindelse med andre bungalower. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. I rommene for fire sover to barn køyeseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Suite

Suite med balkong og begrenset havutsikt. Rommene ligger i øverste etasje i hovedbygningen. Et soverom med en dobbeltseng. Stuedel med sovesofa. Det blir trangt i rommet når denne benyttes. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Strandhåndklær og badekåper. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Jacuzzi og dusj eller kun dusj samt separat wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn