Europa (Rhodos by)

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Sentralt i Rhodos by ligger Europa, et noe eldre hotell med hyggelig atmosfære og fint basseng. Dette er hotellet for deg som synes kort vei til stranda, restauranter og natteliv er viktigere enn luksuriøse rom og leiligheter.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Lokaliseringen og basseng området
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 80 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Europa er et hyggelig hotell i Rhodos by, bare et steinkast fra stranda. Her er det har bassengområde med basseng for voksne, gratis solsenger og parasoller. Pool-/snackbar og frokostrom samt et TV-rom. Gratis wifi og internetthjørne (mot avgift) i resepsjonen. Minimarked.

Det er cirka 800 meter til Mandrakihavna og gamlebyen med butikker, kaféer og restauranter. Hotellet ligger i et strand- og hotellområde ved den vestre stranda i Rhodos by og er populært blant ungdom i høysesong, juni-august. Da kan også musikk og støy fra nærliggende barer oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Rommene:

  • Frokostbuffé inkludert.

Leilighetene:

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé mot tillegg.

Verdt å vite

Vei må krysses for å komme til stranda.

Alle hoteller – Rhodos by

Mediterranean

Det populære hotellet Mediterranean ligger midt i Rhodos by. Her kan du slappe av ved bassenget eller gå til stranda. Det er også kort vei inn til Rhodos' gamle bydeler med alle de koselige restaurantene og barene.

Mitsis Grand Hotel

Hotellet vender seg til familier og voksne gjester over 22 år. Barn og unge under 22 år er kun velkomne i selskap med foresatte/foreldre. Mitsis Grand Hotel er et familievennlig All Inclusive-hotell som ligger lekkert til ved stranda og har flere gode restauranter. Hotellet tilbyr aktiviteter som vanngymnastikk, yoga og tennis. Om kvelden er det liveunderholdning i pianobaren.

Annapolis

På Annapolis i Rhodos by blir du tatt i mot av et hyggelig personale og hotellet ligger sentralt i byen. Herfra er det bare noen minutter til stranda og til tavernaer, barer og shopping. Hotellet har basseng, restaurant og gratis wifi!

Riviera (Rhodos by)

Riviera er et enkelt hotell med sentral beliggenhet i Rhodos by – passer for deg som ønsker å bo nært havet. Hotellet har et pent lite bassengområde, stranda ligger på andre siden av veien og det er et par hundre meter til restauranter og barer inne i sentrum. Velkommen!

Carina (Rhodos)

Midt i Rhodos by med alle fornøyelser like utenfor hotelldøra ligger Carina, et enkelt og noe slitt hotell. Herfra er det kort vei til Elli Beach og byens fornøyelser så det passer godt for deg som verdsetter god og sentral beliggenhet.

Ibiscus

Med perfekt beliggenhet i Rhodos by er Ibiscus et godt valg for deg som vil ha et sentralt utgangspunkt for å oppleve mer av Rhodos. Det er gangavstand til sentrum og Elli Beach. Moderne og lyse rom og mange har havutsikt.

Elite

Elite er et hyggelig familieeid hotell med sentral beliggenhet i Rhodos by og kort vei til Elli Beach på østkysten og Windy Beach på vestkysten. En kort spasertur fra hotellet ligger bykjernen med mange restauranter og fornøyelsesliv. Den historiske gamlebyen med herlig atmosfære ligger rett rundt hjørnet.

Amalia (Rhodos)

Hotellet vender seg til gjester over 23 år, men barn og ungdom aksepteres når de er i følge med foreldre/foresatte. Sjarmerende Amalia i Rhodos by er et lite leilighetshotell med bra beliggenhet nært stranda. Fra hotellet er det også kort vei til barer, shopping og restauranter i sentrum.

Manousos

Manousos er hotellet for deg som vil være nær utelivet i Rhodos by. Dagene kan du tilbringe på en solseng ved bassenget eller på stranda i nærheten. Det er et stort utvalg av restauranter i gamlebyen.

Mitsis Petit Palais Beach Hotel

Hotellet vender seg i hovedsak til gjester over 21 år, men barn og ungdom aksepteres når de er i følge med foreldre/foresatte. Mitsis Petit Palais Beach Hotel i Rhodos by ligger vest for den vakre Mandrakihavna. Nyt sola på terrassen, ta en fredelig spasertur til stranda og og slå deg ned i skyggen av palmene.

Ambassador City

Ambassador City er et hyggelig hotell som ligger sentralt i Rhodos by. Her bor du i moderne rom og har frokostbuffé inkludert i prisen. Fra hotellet er det kort vei til stranda.

Aquamare

Velkommen til moderne Aquamare i Rhodos by! Her er det et lite bassengområde og du bor i gangavstand til Elli Beach, hyggelige restauranter og Mandrakihavna. Frokostbuffé er inkludert!

Esperia (Rhodos)

Hotellet vender seg til et voksent publikum over 23 år, men er ikke barnefritt da barn og ungdom er velkomne i selskap med foreldre/foresatte. På Esperia i Rhodos by er du nær det meste. Hyggelige tavernaer venter rett rundt hjørnet. Basseng på hotellet og kort vei til stranda.

Astron (Rhodos by)

Byhotellet Astron er et godt valg for deg som vil bo sentralt i Rhodos by. Her har du shopping, barer, restauranter og fornøyelser rett rundt hjørnet. I tillegg er det bare en kort spasertur til stranda.

Africa (hotell)

Det er aldersgrense 21 år på hotellet, men barn og ungdom aksepteres i selskap med foresatte. På hotell Africa i Rhodos by får du en varm velkomst. Hotellet er enkelt men renholdet er godt og atmosfæren god. Dessuten er beliggenheten utmerket, med kort vei både til strand og uteliv.

Agla

Det er aldersgrense 23 år på hotellet, men barn og ungdom aksepteres i selskap med foresatte. Velkommen til Agla. Hotellet med avslappet atmosfære og nærhet til både strand og sentrum. Her kan du nyte en svømmetur i hotellets saltvannsbasseng, fra den nærliggende stranda eller spasere inn til Rhodos by.

Semiramis

Semiramis er et populært hotell som ligger sentralt i Rhodos by i gangavstand til så vel stranda som sentrum. Her bor du i moderne dobbeltrom og har frokostbuffé inkludert.

Rhodos Horizon City

Aldersgrense på hotellet: 16 år Rhodos Horizon City er et pent hotell som ligger midt i Rhodos by. Her venter en voksen atmosfære hvor du kan se frem til herlige dager der avslapning på Elli Beach, shopping og restaurantbesøk i gamlebyen står i fokus. Ønsker du å tilbringe dagen på hotellet kan du koble av under en parasoll ved bassenget.

The Apartments

Leilighetshotellet The Apartments ligger utmerket til i Rhodos by. Rett rundt hjørnet finner du byens brede utvalg av butikker, barer og restauranter. Og til Elli Beach går du på bare noen minutter.