AquaGrand Exclusive Deluxe Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Er du ute etter et hotell utenom det vanlige og vil bo i en juniorsuite superior med direkte utgang til eget eller delt basseng er AquaGrand Exclusive Deluxe Resort, som ligger utenfor Lindos, hotellet for deg. Her er atmosfæren rolig og behagelig der alle gjestene er over 16 år.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Deluxerom for 2 personer. Deluxerom, seafront for 1-2 personer/2 personer. Juniorsuiter superior med delt basseng for 2 personer. Juniorsuiter superior med eget basseng for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten, maten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Flere basseng og nærhet til stranda
AquaGrand Exclusive Deluxe Resort ligger de to bassengene i en frodig hage med utsikt mot havet og den kjente Navarone Bay. Her er det solsenger, parasoller og bassenghåndklær til låns. Det er dessuten en poolbar der du kan slå seg ned og beundre solnedgangen. Hotellet har også en smal, 200 meter lang adskilt stranddel med krystallklart vann.

Nyt velsmakende mat i flere restauranter
Det er flere restauranter på hotellet, hovedrestauranten Pentapolis serverer frokost og middag. I Zen Lounge kan du oppleve uventede smakskombinasjoner, delikatesser av ulike slag og her finner du også en gedigen vin- og cocktailliste.

Ved stranda ligger restauranten Sensia og kan friste med en omfattende à la carte-meny, og servering hele dagen med alt fra greske spesialiteter til internasjonal snacks. På Blue Fin, en finere à la carte-restaurant ved havet, kan du overlate vinanbefalingene til en erfaren sommelier og måltidet her blir en kulinarisk opplevelser.

Olivino er en snackbar ved bassenget som serverer sunnere alternativ som smoothies, protein shakes og som også tilbyr et utvalg av veganske og vegetar retter.

Når du trenger noe å drikke ligger Sensia Beach Bar ved stranda og baren Zen Bar. Slim Line juice bar ved bassenget byr på en rekke ulike alkoholfrie alternativ, alt fra ferskpresset juice til alkoholfri øl. Og i tillegg til alt dette kan du bestille romservice døgnet rundt.

Helse og velvære
På hotellet er det et spa med flere behandlingsrom og et bredt utvalg av behandlinger. Det er også et velutstyrt treningsrom hvor du også kan bestille personlig trening mot avgift. Ønsker du å teste yoga i soloppgangen med profesjonelle instruktører har du muligheten her.

Underholdning og boutique
Kveldsunderholdningen med levende musikk og/eller dans hver dag. Rundt omkring på hotellet henger det mye flott kunst i tillegg hotellets egne, lille galleri. Wifi i fellesområdene inkludert. På hotellet er det et minimarked og en boutique med damemote og innredningsartikler.

Se deg om i nærområdet
Hotellet ligger cirka 2,5 kilometer fra pittoreske Lindos på Rhodos' østkyst. Det er butikker og mange restauranter og et herlig uteliv. Via en mindre steinlagt vei kan du enkelt ta fra hotellet inn til byen.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

I tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.00-10.30.
  • Middag kl. 18.30-21.30.

Eksklusive hotell

  • Klassifisering minimum 5
  • Høy kundetilfredshet                 
  • Spa med variert spa-meny og massasje
  • Eksklusivt bassengområde

Alle hotell – Lindos

Lindos Royal Resort

Lindos Royal Resort har en perfekt beliggenhet ved stranda i Vlycha Bay, som regnes som en av de mest idylliske og fine strendene på Rhodos. All Inclusive er inkludert og her venter flere basseng, blant annet et relaxbasseng for voksne og et basseng med vannsklier og naturligvis en herlig strand.

Lindos Blu

Aldersgrense på hotellet: 17 år Lindos Blu er et elegant boutiquehotell med høyt servicenivå. Hotellet byr på en spektakulær utsikt fra bassengområdet. Lindos Blu er spesielt godt tilrettelagt for dere som ønsker å være kun to i ferien. Atmosfæren er romantisk og det er mange fine steder for en ettermiddagscocktail eller en middag for to.