Deluxerom

Deluxerom med balkong eller terrasse og havutsikt. En dobbeltseng. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 21 kvm
Antall personer: 2

Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 21 kvm
Antall personer: 1-3

Familierom i sidebygning

Familierom i sidebygning med balkong eller terrasse og havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng og et lite separat rom med en enkeltseng. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2-3

Familierom med 2 ord. senger

Familierom med balkong eller terrasse. En soveromsdel med en dobbeltseng og en stuedel med to enkeltsenger. Skyvedør mellom de to delene. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2-4