Deluxerom

Deluxerom med dobbeltseng. TV. Et lite kjøleskap og vannkoker samt kaffe og te. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2

Dobbeltrom

Dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. TV. Et lite kjøleskap og vannkoker samt kaffe og te. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Badekar og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-3

Familierom

Familierom med en soveromsdel med dobbeltseng og en oppholdsdel med to enkeltsenger. Skyvedører mellom de to delene. TV. Et lite kjøleskap og vannkoker samt kaffe og te. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Badekar og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-4

Familierom i sidebygning

Familierom i sidebygning med dobbeltseng og et lite separat rom med en enkeltseng. TV. Et lite kjøleskap og vannkoker samt kaffe og te. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Badekar og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-3