Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,7 av 10 Basert på 92 vurderinger
Total vurdering
 
6,7 / 10
Rengjøring
 
5,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,8 / 10
Mat og drikke
 
6,8 / 10
Rom / leilighet
 
6,8 / 10
Service
 
6,9 / 10

Siste gjestevurderinger


5 av 10

+
-
Bedre renhold

Bekreftet gjest: 2023-10-15


8 av 10

+
Fin beliggenhet ved stranden og nok solsenger på stranden. Nydelig utsikt fra spiseområdet.
-
Det var for få solsenger ved bassengområdet. Nesten tette sluk på badet, det kom skum og vann opp av sluket selv ved rask dusj.

Bekreftet gjest: 2023-10-01


6 av 10

+
Beliggenheten ved sjøen.
-
Utslipp av kloakk lukt ved og rundt bassengene I voksen avdelingen.

Bekreftet gjest: 2023-09-17


9 av 10

+
Nydelig beliggenhet i en liten bukt. Vakker utsikt fra restauranten. Deilig å kunne velge å spise ute i halvskygge under tamarisk-trærne istedet for å være nødt til å bare å kunne spise inne i kalde aircondition-rom. Noen av Delux-rommene har en fantastisk beliggenhet helt nede på stranden.
-
Noen kvelder var det altfor høy musikk for lenge utover kvelden/natten.

Bekreftet gjest: 2023-08-16


4 av 10

+
Rett ved stranden
-
Med et par enkle grep, kunne AllInclusive-delen oppleves mye bedre. 1 - Tilby kaffe også etter kl.22 i baren 2 - Ha et par varianter av «Cocktails» i menyen. Jeg har forståelse for at AI-baren ikke kan stå å mixe, men dette kan lett løses ved å ha eksempelvis PinaColada og TequilaSunrise på dispenser (slushmaskin) eller liknende. De var hele tiden tomme for de gjenbrukbare plastglassene. Når vi da får servert øl i pappkrus…takket vi heller nei. Dette var ikke et engangstilfelle, men skjedde hver dag - flere ganger til dagen. - Dette løses enkelt enten med flere glass i omløp, og/eller mer ryddehjelp.

Bekreftet gjest: 2023-08-16


8 av 10

+
Serviceinnstillingen av de ansatte og beliggenhet ved havet
-
Få bassengstoler og folk som legger ut håndklær i liggestolene flere timer før de selv kommer til bassenget. Vanskelig å få plass for oss ærlige. Ved lunsj og middag var det alltid tomt for vinglass, må kjøpes flere. Dyre stoler ved stranden.

Bekreftet gjest: 2023-07-30


10 av 10

+
Alt.
-
Dessverre bodde det et par i leiligheten over oss som drev med høylytte "aktiviteter" hver natt. Dama gråt og det var en ubehagelig opplevelse.

Bekreftet gjest: 2023-07-12


1 av 10

+
Absolutt ingenting.
-
Dårlig kundebehandling av en gammel dame på resepsjon. Kloakklukt over hele hotellet. Dårlig kvalitet på drikkevarer. Betaling for solsenger. Urene solsenger. Dårlig beliggenhet på hotellet.

Bekreftet gjest: 2023-07-12


6 av 10

+
Beliggenheten helt nede i strandkanten var velig bra. Kort avstand til alt innad på hotellet. (Dog langt til alt annet).
-
Virket som det var underbemannet ved alle måltider. Tok veldig lang tid før mat/drikke ble etterfylt, nye glass kom etc. Veldig få solsenger, og minst halvparten av de solsengene som var satt ut var ødelagt på et eller annet vis.

Bekreftet gjest: 2023-07-12


7 av 10

+
Kort vei til basseng og Strand. All inclusive. Rommet hadde bra størrelse og fin balkong. Hyggelig personale.
-
Rengjøringen. Det burde bli vasket med såpe og vann noen dager i uken i det minste.

Bekreftet gjest: 2023-07-05


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

67% anbefaler hotellet

548 vurderinger
Utmerket
 
175
Veldig bra
 
158
Bra
 
106
Mindre bra
 
46
Dårlig
 
63

Fem siste vurderinger

07.07.2023

av Sletta Kristiansand

Et greit hotell nær Strand

Hotellet lå fint til ved stranda og personalet var hyggelig. Størrelse på rom var bra og det var fint at det var kjøleskap på rommet. Rengjøringen derimot var dårlig. Det står rengjøring 7 gg. i uken i annonsen, men det ble aldri vasket på rommet vårt i løpet av de 2 ukene vi var der. De skiftet søppel og redde opp sengene og kostet lett over i ny og ne. I tillegg luktet det kloakk i området, spesielt ved matsalen.

 
16.07.2022

av Reiselysten1998

Har et potensial!

Svært skuffet da vi kom, rommet var dårligere enn forventet, og plasseringen på rommet var heller ikke god. Rommet luktet kloakk når vi skrudde på baderoms vifte/lys. Vi fikk heller ikke laken på hele sengen. De nederste 40 cm hadde ikke dette, og det ble heller ikke ordnet. I tillegg hadde vi 100 små fluer på rommet som vi ikke ble kvitt. Hotellet har alt for lite solsenger, de fleste sto opp tidlig for å legge på håndkle og kapre solsenger. På stranden kan man leie solsenger 2 stykker for 10€ dagen, disse ble også fulle. Stranden ved hotellet hadde fin sand, og stranden på siden av hotellet hadde små runde steiner. Det ene bassengområdet er kun for voksene, det var godt for oss som reiste som par. Maten synes vi var kjedelig og hadde lite utvalg. Spesielt for meg med allergi, maten var også dårlig merket. Underholdningen på hotellet var også dårlig den uken vi var her, den ene underholdningen var rett og slett ydmykende og ekkel å se på, tror han som «dro» showet var sterkt påvirket av ett eller annet… Lørdag kveld var det disko på stranden, dette var absolutt den beste «underholdningen», baren spilte god musikk og det var god stemning. Betjeningen virket også ofte sure og lite hjelpsomme om det var noe vi lurte på. Plutselig ble engelsk kunnskapen deres dårlig… Hotellet skal ha en stort pluss for plassering, men det mangler en del ting for at hotellet skal få bedre poeng av oss! Har absolutt potensialet til p bli veldig bra!

 
24.11.2023

av Sarah W Essex, Storbritannia

Lovely hotel

Love this hotel. Have stayed here twice now and would definitely go back. Great staff and nice food Right on the beach Short walk (20 minutes) into nearby town where you`ll find bars and restaurants Bus stops right outside if you want to visit Rhodes Town

 
28.10.2023

av 645catherineh

Could be better

Room was nice clean view to sea lovely End of season weather beautiful, food not great and all Inc drink ls not the best Pool needs revamp Sunbeds need replacing Entertainment not rhe best not a lot for kids to do . Walk to pefki too dangerous for kids to walk only 20 min so get taxi or bus £8 euro taxi. I.80 bus each . I think would be better to visit in busier months

 
22.10.2023

av Navigate60769979130

Sunrise hotel was nice and clean, sun beds round pool broken not comfy, so went to beach had to pay, the staff were good

Nice clean hotel, rooms good size, staff nice and friendly, the restaurant staff lovely 🥰 food could be better not very hot on some occasions we ended up eating out as food disappointing overall 3 *.