Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,6 av 10 Basert på 100 vurderinger
Total vurdering
 
6,6 / 10
Rengjøring
 
5,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,7 / 10
Mat og drikke
 
6,8 / 10
Rom / leilighet
 
7,0 / 10
Service
 
7,0 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-06-16


8 av 10

+
Beliggenhet
-
Måtte betale turistskatt med kontanter. Kommer pengene til riktig mottaker?

Bekreftet gjest: 2024-06-09


7 av 10

+
Flott plassering og kjempefine basseng. Koseleg område.
-
Det var altfor få solsenger ved bassenga og dei som var der hadde større eller mindre skader. Fleire solsenger var ubrukelege. Internett på rommet var svært ustabilt. I resepsjonen var det godt. Innimellom kom det kloakklukt i området ved matsalen. Eg veit ikkje om det kom av at gjestane tettar doa med toalettpapir i staden for å kasta papiret i bosspanna. Det var eit felles toalettanlegg i nærleiken av matsalen, men eg kan ikkje seia om det var derifrå lukta kom.

Bekreftet gjest: 2024-06-02


8 av 10

+
Lå nærme sjøen
-
Maten var god og variert, men den var ikke varm. Tror ikke de hadde gode nok varmeelementer i buffeen. Strandstoler og parasoller var ikke satt opp ved ankomst, gikk 3 dager med traktor-kjøring på stranden før det var i orden. Personalt i resepsjonen var hyggelige, men ikke "varme", bortsett fra Hospitality Manager Athanasia, veldig hyggelig og hjelpsom dame

Bekreftet gjest: 2024-05-05


3 av 10

+
Fint rom, hyggelig betjening både under måltid og i restaurant-baren og poolbaren
-
Hotellet var ikke klart til sine første gjester. 1) Stranden hadde ingen solsenger/parasoller før på ettermiddagen onsdag. Vi ankom søndag. Det var bulldozere som gravde på stranden, og arbeidere som jobbet for å gjøre den i i stand til bruk. 2) Gourmet-restauranten åpnet onsdag kveld. 3) Ingen poolbar i voksen-området før lørdag.

Bekreftet gjest: 2024-05-05


5 av 10

+
-
Bedre renhold

Bekreftet gjest: 2023-10-15


8 av 10

+
Fin beliggenhet ved stranden og nok solsenger på stranden. Nydelig utsikt fra spiseområdet.
-
Det var for få solsenger ved bassengområdet. Nesten tette sluk på badet, det kom skum og vann opp av sluket selv ved rask dusj.

Bekreftet gjest: 2023-10-01


6 av 10

+
Beliggenheten ved sjøen.
-
Utslipp av kloakk lukt ved og rundt bassengene I voksen avdelingen.

Bekreftet gjest: 2023-09-17


9 av 10

+
Nydelig beliggenhet i en liten bukt. Vakker utsikt fra restauranten. Deilig å kunne velge å spise ute i halvskygge under tamarisk-trærne istedet for å være nødt til å bare å kunne spise inne i kalde aircondition-rom. Noen av Delux-rommene har en fantastisk beliggenhet helt nede på stranden.
-
Noen kvelder var det altfor høy musikk for lenge utover kvelden/natten.

Bekreftet gjest: 2023-08-16


4 av 10

+
Rett ved stranden
-
Med et par enkle grep, kunne AllInclusive-delen oppleves mye bedre. 1 - Tilby kaffe også etter kl.22 i baren 2 - Ha et par varianter av «Cocktails» i menyen. Jeg har forståelse for at AI-baren ikke kan stå å mixe, men dette kan lett løses ved å ha eksempelvis PinaColada og TequilaSunrise på dispenser (slushmaskin) eller liknende. De var hele tiden tomme for de gjenbrukbare plastglassene. Når vi da får servert øl i pappkrus…takket vi heller nei. Dette var ikke et engangstilfelle, men skjedde hver dag - flere ganger til dagen. - Dette løses enkelt enten med flere glass i omløp, og/eller mer ryddehjelp.

Bekreftet gjest: 2023-08-16


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

67% anbefaler hotellet

567 vurderinger
Utmerket
 
190
Veldig bra
 
163
Bra
 
106
Mindre bra
 
46
Dårlig
 
64

Fem siste vurderinger

11.05.2024

av Idar Hagen P

Styr unna.. Anbefales ikke!!!

Bestilt tur gjennom Apollo. Bildene fra stedet er fine og hotellet virker flott. Skuffelsen er derfor stor når man kommer dit. *Forferdelig kloakklukt på rommet og flere andre steder på hotellet (klaget uten forbedring) * De forsøke å sprøyte klorin i sluk uten bedring! *Vindu på badet inn på soverommet: Så liker du gå på do, dusje ect men andre kan se på anbefales dette hotellet. * *All inklusive: Forferdelig lokal drikke, både med og uten alkohol. Øl og hvitvin er eneste som kan drikkes. Eplejuice, appelsinjuice og all brus er en skuffelse. Maten er svært lite variert, den er i bestefall lunken fra buffetbordet. * Renhold er dårlig, ingen laken på dyne, generelt skitten på hotellet. * Grusomme solsenger rundt basseng (du trenger flere timer hos kiropraktor når du kommer hjem), skitne og udelikate solsenger på stranden. Mange er ødelagte. Gir beskjed om dette uten at de utbedrer. * All inklusive baren har kun noen få utvalgte drikker av dårlig kvalitet. Øl kan drikkes, men ikke når man får det servert i pappkopp! Ansatte på dagtid i All inklusive baren er mer opptatt av å spille musikk han liker, danse til denne og snakke med damene enn å rydde, være service innstilt. Lite servicevennlig. + For hyggelig gutt på ettermiddag/kveld -Stranden er okei, fastmonterte parasoller er montert for langt mot vannkanten, så på dager med litt bølger får man ikke parasoll da bølgene slår inn forbi disse. +Fin strandbar, hyggelig personell - Må betale for drikken her. Hotellet er lite interessert i å forbedre opplevelsen til besøkende tross gjentatte tilbakemeldinger. Så skal du besøke dette stedet bør du ikke betale mange kroner. Du vil bli skuffet.

 
07.07.2023

av Sletta Kristiansand

Et greit hotell nær Strand

Hotellet lå fint til ved stranda og personalet var hyggelig. Størrelse på rom var bra og det var fint at det var kjøleskap på rommet. Rengjøringen derimot var dårlig. Det står rengjøring 7 gg. i uken i annonsen, men det ble aldri vasket på rommet vårt i løpet av de 2 ukene vi var der. De skiftet søppel og redde opp sengene og kostet lett over i ny og ne. I tillegg luktet det kloakk i området, spesielt ved matsalen.

 
16.07.2022

av Reiselysten1998

Har et potensial!

Svært skuffet da vi kom, rommet var dårligere enn forventet, og plasseringen på rommet var heller ikke god. Rommet luktet kloakk når vi skrudde på baderoms vifte/lys. Vi fikk heller ikke laken på hele sengen. De nederste 40 cm hadde ikke dette, og det ble heller ikke ordnet. I tillegg hadde vi 100 små fluer på rommet som vi ikke ble kvitt. Hotellet har alt for lite solsenger, de fleste sto opp tidlig for å legge på håndkle og kapre solsenger. På stranden kan man leie solsenger 2 stykker for 10€ dagen, disse ble også fulle. Stranden ved hotellet hadde fin sand, og stranden på siden av hotellet hadde små runde steiner. Det ene bassengområdet er kun for voksene, det var godt for oss som reiste som par. Maten synes vi var kjedelig og hadde lite utvalg. Spesielt for meg med allergi, maten var også dårlig merket. Underholdningen på hotellet var også dårlig den uken vi var her, den ene underholdningen var rett og slett ydmykende og ekkel å se på, tror han som «dro» showet var sterkt påvirket av ett eller annet… Lørdag kveld var det disko på stranden, dette var absolutt den beste «underholdningen», baren spilte god musikk og det var god stemning. Betjeningen virket også ofte sure og lite hjelpsomme om det var noe vi lurte på. Plutselig ble engelsk kunnskapen deres dårlig… Hotellet skal ha en stort pluss for plassering, men det mangler en del ting for at hotellet skal få bedre poeng av oss! Har absolutt potensialet til p bli veldig bra!

 
07.06.2024

av Mari N

wunderschöner Urlaub auf jeden Fall zu empfehlen

ich bin eine Woche hier und hatte ein Doppelzimmer im 4. Stock..die Aussicht war mega schön. Das Personal war super ..vor allem Xristos und Panos von der Beachbar. Die Bucht ist wunderschön und super klares Wasser. Ein Trip nach Lindos muss unbedingt gemacht werden. Von hier sind das mit Auto/Bus nur 10 Minuten und sehr günstig, dort hinzukommen. Das Essen hier ist super lecker und viele Auswahlmöglichkeiten. Jeden Tag wird alles gereinigt, auch der Strand. Hier in der Nähe (20 Minuten zu Fuß) gibt es auch ein Wassersportcenter, wo man Jetski , Parasailing etc. Machen kann. Insgesamt ein mega schöner Urlaub, ich werde auf jeden Fall wiederkommen

 
07.06.2024

av Nikola S

Ein erhohlsamer Urlaub!

Panormitis und Kristos sind die bessten Barmans und Coctailmeister auf der ganzen Welt! Essen war sehr lecker und insgesamt das Hotel würde ich jedem empfehlen. Der Strand ist super und die Leute sehr freundlich, einfach sehr Stressfrei!