St James's

apollo mondo local

St. James's

  • • Personlig service
  • • Kort vei til sentrum

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

St James's ligger rett ovenfor rullesteinstranda utenfor byen Lardos på Rhodos. Her på den sørlige delen av øya er livet enklere, roligere og familien Kandimiris, som eier hotellet, bidrar til en personlig og familiær atmosfære. St Jame's er ett av våre Apollo Mondo Local-hotell.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Ettromsleiligheter under bakkeplan for 1-2 personer/1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer. Toromsleiligheter under bakkeplan for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rent og ryddig
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Deilige bad i havet
Hyggelige St. James's har et herlig bassengområde med barneseksjon, gratis solsenger og parasoller. Solsenger og parasoller mot avgift på stranda.

God mat og drikke
På hotellet er det en pool-/strandbar og snackbar/restaurant med enkel matservering, samt middag. Kveldsunderholdning og gresk aften en kveld i uka.

Øvrig om hotellet
Wifi inkludert i fellesområdene. Kveldsarrangementer på nærliggende hotell kan i blant oppfattes som forstyrrende.

Bærekraft
På St James's jobber de aktivt med bærekraft på flere områder, blant annet varmes vannet opp av solpanel på taket, hotellets restaurant har en nullvisjon når det gjelder matsvinn og lokale produsenter blir alltid prioritert. De jobber dessuten med å redusere bruk av plastprodukter og å velge 100% gjenvunnet materiale så langt det er mulig. Hotellet bidrar også til lokalsamfunnet gjennom å være stolt sponsor av byens eget fotballag, Heracles of Lardos.

Oppdag omgivelsene
Det er rundt 200 meter fra hotellet til Lothiarka, cirka 3 kilometer til Lardos og 7 kilometer til Lindos. Meget begrenset trafikk.

Les mer om Apollo Mondo Local-hotell.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

I tillegg:

  • Frokost.

Sesongvariasjoner

Sommeren 2024 kan ett- og toromsleiligheter under bakkeplan bestilles.

Apollo Mondo Local
  • Gode tilbakemeldinger
  • Fin beliggenhet
  • Gode fasiliteter
  • Wifi inkludert

Alle hoteller – Lardos, Kiotari & Pefkos

Mitsis Rodos Maris Resort & Spa

Mistis Rodos Maris Resort & Spa er et pent hotell med et fint bassengområdet med muligheter for deilig avkobling, eller full fart med vannsklier og underholdning. All Inclusive med flere restauranter å velge blant.

Sunrise (Rhodos)

Det hyggelige All Inclusive-hotellet Sunrise ligger i fint til i rolige omgivelser bare et steinkast fra stranda i Pefkos. Her kan du nyte deilige feriedager ved bassenget eller på stranda.

Nikolas (Rhodos)

Nikolas ligger utenfor Lardos på den sørøstlige kysten av Rhodos og er et godt sted for den som vil ha en ferie i fredelige omgivelser. Her bor du i leiligheter og det er bare noen meter ned til stranda og herlige bad.

Sunshine Lardos

Sunshine Lardos er et familieeid hotell i Lardos som ligger på Rhodos sørlige kyst. Hotellet har et herlige bassengområde og vakker utsikt over havet. Det perfekte hotellet for deg som virkelig vil hvile ut i ferien!

Elvita

Velkommen til Elvita i Lardos på Rhodos sørøstre kyst, har en rolig atmosfære og ligger fint til rett ved rullesteinstranda. Her bor du i moderne leiligheter nært butikker, restauranter og tavernaer.

Sun Beach Lindos

Sun Beach Lindos ligger like ovenfor den fine sandstranda i Lardos og er perfekt for familier og par. Hotellet byr på gresk gjestfrihet og en fin hage. Vil du ikke bade i havet så har hotellet et herlig bassengområde med basseng både for store og små. Velkommen til Sun Beach Lindos!

Thalia

Thalia er et sjarmerende hotell med flere basseng for både store og små som ligger en kort spasertur fra stranda i Pefkos. Her venter avkoblende dager i rolige omgivelser og frokosten er inkludert. Vil du oppdage mer av Rhodos ligger den sjarmerende byen Lindos en kort biltur unna.