Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 8 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
9,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Fasiliteter
 
9,2 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
7,6 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-05-15


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

85% anbefaler hotellet

2322 vurderinger
Utmerket
 
1201
Veldig bra
 
715
Bra
 
254
Mindre bra
 
91
Dårlig
 
63

Fem siste vurderinger

23.06.2019

av Andreas A

Great hotel

Fantastisk 5 stjerners hotell. Hotellet er stort og i løpet av 8 dager møtte jeg ikke på en eneste ansatt som ikke var smilende og grei Det er nok solsenger til alle, så det er ingen hast med å komme seg til bassenget. Frozen yoghurt baren ved bassenget var knallgod, med hjemmelaget yoghurt hver dag. Frokosten var tipptopp med stort utvalg. Det er solnedgang hver dag som man ser rett inn i fra hotellet. Anbefaler derfor rom med sjøutsikt. Stranden var ryddig, og gratis solsenger som hotellet disponerer. Det var også servering ved stranden. Kommer gjerne tilbake.

 
21.06.2019

av Tomek K

Charter med det lille ekstra

Vi reiste hit med charter og oppgraderte hotell til dette 5stjerners hotellet. Vi har vært på flere 5 stjernes hotell men ingen som har vært i nærheten av denne. Flotte rom som er rene. Basseng området er der vi tilbragte mesteparten av tiden. Flott strand område men steiner så derfor valgte vi heller bassenget. Utsikten fra baren er fantastisk og en attraksjon i seg selv og se solnedgang med noe godt i glasset. Dyktige bartendere som klarer å lage drinker. De har 2 squash baner som er i profesjonell standard. Tennisbane, basket, bordtennis og flere andre ting. Nok å gjøre for de små. Vi valgte ikke all inklusive men frokost. Frokosten er nydelig med godt utvalg av frukt, varm og kaldretter. Absolutt et sted for familier eller for par som søker det lille ekstra. Reiser vi tilbake til Rhodos vil det uten tvil være dette hotellet vi velger!

 
09.04.2018

av JohanneKarine Tromsø, Norge

nyt ferien x 2

Blir min andre tur i år til dette hotellet og kan absolutt anbefale det for par og venner ! taxi koster ikke mye og er innenfor gåavstand til sentrum skulle du like det. det er masse å gjøre på hotellet, og et stort område man kan utnytte skulle man ønske å ha det litt mer privat. omgivelsene er hele tiden rent og ryddig, dekorert med palmer og nydelige blomster.

 
22.09.2017

av 357marito Hamar, Norge

Nyt ferien

Vi kom tilbake i år som i fjor. Samme tid og samme hotell. I år hadde vi booket halvpensjon, noe som gjorde at vi spiste på hotellet både til frokost og middag. Mye folk, men god service og god mat. Bodde i 4.etg med nydelig utsikt. Og vi kommer nok tilbake neste år også

 
11.07.2017

av bentebrunland Oslo, Norge

Deilig hotell med fine fasiliteter

Vi var en uke på dette deilige hotellet. Sjøutsikt anbefales. Inclusive restauranten er en av de bedre jeg har opplevet på mine mange reiser. Det aller beste var betjeningen i inclusive restauranten! Bravo! A la carte restaurantene var også flotte. Kort vei til Rhodos by, både den gamle og den nye delen. På denne siden av øya er det som regel en bris som hjelper godt når det er varmt. Stort nok område til at alle får senger, utrolig deilig å slippe det håndkle maset. Betjeningen i resepsjonen var noe arrogante, noe som ikke hører hjemme på et 5 stjerners hotell, men det var lite å bry seg om. Takk for en deilig ferie, vi kommer tilbake! Vennlig hilsen Bente Brunland