Gresk kokkekunst ved Mirsini Lampraki

Kokken bak Apollo Mondo Boutique

Som én av de beste kokkene i Hellas har Mirsini Lampraki vært med på å skape den unike smakspaletten for vårt konsept Apollo Mondo Boutique. Lampraki er blant annet ansvarlig for å utdanne hotellenes kokker, lage menyer og stadig utvikle mat- og drikkekonseptet.

Bestill reise til Hellas >>

Reisetips til Hellas

Den prisbelønte kokken ble født på Kreta og har en lang familietradisjon innen gresk gastronomi og middelhavsmat. Hun jobber som sjefskokk på flere velrennomerte restauranter, og har skrevet mer enn 20 bøker rundt temaet middelhavsmat. Hun har sine egen TV-programmer i Hellas, og har i tillegg åpnet sin egen restaurant i Athen.

Med sin lange erfaring, både nasjonalt og internasjonalt, har Lampraki gitt ekspertisehjelp til de artiklene og oppskriftene som presenteres under "Det greske kjøkkenet". La oss inspirere deg til å bli kjent med de greske smakene. 

Apollo Mondo Boutique

Apollo Mondo Boutique er konseptet der vi tilbyr naturlige, elegante hoteller og raffinert arkitektur og design, rom og møtesteder, smaker og service som setter spor. Detaljene er like viktige som helheten og her er det komfortabelt å være – luksus på en litt lettere, ledigere og mer sanselig måte.

Les mer om Apollo Mondo Boutique her.