Castelli

Personalet på hotell Castelli får deg til å trives fra første stund. De viser hva ekte gresk gjestfrihet innebærer og hver morgen serveres en frokost basert på lokale produkter. Her bor du i enkle rom men servicen og beliggenheten gir valuta for pengene.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 9 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1 km
Til sentrum: 350 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fra Castelli på Patmos har du en fantastisk utsikt over havna i Skala. Hotellet er enkelt og komfortabelt. Her er det et lite bassengområde med gratis solsenger på solterrassen. Gratis wifi på hele hotellet. Gratis parkering for leiebil. Det er cirka 1 kilometer til sandstrand med solsenger og parasoller mot avgift og cirka 350 meter til sentrum med små tavernaer og kaféer. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokost inkludert.

Alle hoteller – Patmos

Skala

Velkommen til det familiære hotellet Skala midt i Skala sentrum på den herlige øya Patmos. På hotell Skala kan du nyte moderne fasiliteter og en flott utsikt over Egeerhavet. Her er det et stort basseng og stranda ligger bare en kort spasertur unna. Fra hotellet kan du raskt og enkelt ta deg til mange lokale severdigheter.

Sunset (Patmos)

Velkommen til Sunset som ligger midt i byen Skala, nært stranda Agios Theologos. Hotellet ligger i frodige omgivelser og herifra har du kort vei til øyas alle severdigheter. Frokost serveres i den lille baren som ligger i den hyggelige hagen.