Sunset (Patmos)

Velkommen til Sunset som ligger midt i byen Skala, nært stranda Agios Theologos. Hotellet ligger i frodige omgivelser og herifra har du kort vei til øyas alle severdigheter. Frokost serveres i den lille baren som ligger i den hyggelige hagen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 400 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Vil du bo på et hotell med en ideell beliggenhet på idylliske Patmos? Sunset kan friste med noen hundre meter til havet, og sentrum bare et par minutters gange unna. Hotellet har en bar og byr på gratis wifi i fellesområdene.

Velger du å leie bil i ferien på Patmos er det en gratis parkering på hotellet. Det er cirka 400 meter til havna i Skala. Til Apokalypsegrotta er det cirka 2 kilometer og 3 kilometer til Johannes klosteret. Lokaltrafikk i området.

Måltider

Frokost inkludert.

Verdt å vite

Hotellet har ikke resepsjon, restaurant eller basseng.

Alle hoteller – Patmos

Skala

Velkommen til det familiære hotellet Skala midt i Skala sentrum på den herlige øya Patmos. På hotell Skala kan du nyte moderne fasiliteter og en flott utsikt over Egeerhavet. Her er det et stort basseng og stranda ligger bare en kort spasertur unna. Fra hotellet kan du raskt og enkelt ta deg til mange lokale severdigheter.

Castelli

Personalet på hotell Castelli får deg til å trives fra første stund. De viser hva ekte gresk gjestfrihet innebærer og hver morgen serveres en frokost basert på lokale produkter. Her bor du i enkle rom men servicen og beliggenheten gir valuta for pengene.