Sunset Patmos

Velkommen til Sunset som ligger midt i byen Skala, nært stranda Agios Theologos. Hotellet ligger i frodige omgivelser og herifra har du kort vei til øyas alle severdigheter. Frokost serveres i den lille baren som ligger i den hyggelige hagen.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,5 av 10
Basert på 2 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 400 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Vil du bo på et hotell med en ideell beliggenhet på idylliske Patmos? Sunset kan friste med noen hundre meter til havet, og sentrum bare et par minutters gange unna. Hotellet har en bar.

Wifi inkludert i fellesområdene.

Velger du å leie bil i ferien på Patmos er det parkering på hotellet. Det er cirka 400 meter til havna i Skala. Til Apokalypsegrotta er det cirka 2 kilometer og 3 kilometer til Johannes klosteret.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Alle hotell – Patmos

Castelli

Personalet på hotell Castelli får deg til å trives fra første stund. De viser hva ekte gresk gjestfrihet innebærer og hver morgen serveres en frokost basert på lokale produkter. Her bor du i enkle rom men servicen og beliggenheten gir valuta for pengene. Fra hotellet er det en litt lengre spasertur til Melloi Beach.

Skala

Velkommen til det familiære hotellet Skala midt i Skala sentrum på den herlige øya Patmos. På hotell Skala kan du nyte moderne fasiliteter og en flott utsikt over Egeerhavet. Her er det et stort basseng og stranda ligger bare en kort spasertur unna. Fra hotellet kan du raskt og enkelt ta deg til mange lokale severdigheter.