Skala

Velkommen til det familiære hotellet Skala midt i Skala sentrum på den herlige øya Patmos. På hotell Skala kan du nyte moderne fasiliteter og en flott utsikt over Egeerhavet. Her er det et stort basseng og stranda ligger bare en kort spasertur unna. Fra hotellet kan du raskt og enkelt ta deg til mange lokale severdigheter.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet og service, personale som strekker seg for å gi en god opplevelse.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Skala ligger vakkert i frodige omgivelser, blant blomstrende bougainvillea og høye palmer, midt i byen Skala. Her har du en fantastisk utsikt over Egeerhavet og kort vei til øyas severdigheter.

På hotellet er det en solterrasse med et basseng og en poolbar som serverer drikke. Gratis bassenghåndklær. Vil du heller ta et bad i havet ligger hotellet bare cirka 50 meter fra stranda.

På hotellet er det en restaurant og en kafé. Til frokost kan du nyte en frokostbuffé med lokale produkter. Det er også en loungebar på hotellet.

Hotellet har et lite spa der du kan nyte spabehandlinger, mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Hotellet er helt røykfritt.

Sentrum i byen Skala ligger cirka 50 meter fra hotellet og her finner du butikker, barer og tradisjonelle tavernaer som serverer fersk fisk. Den koselige havna og strandpromenaden ligger cirka 150 meter unna. Til Apokalypsegrotta går du på cirka 15 minutter.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Patmos

Sunset Patmos

Velkommen til Sunset som ligger midt i byen Skala, nært stranda Agios Theologos. Hotellet ligger i frodige omgivelser og herifra har du kort vei til øyas alle severdigheter. Frokost serveres i den lille baren som ligger i den hyggelige hagen.

Castelli

Personalet på hotell Castelli får deg til å trives fra første stund. De viser hva ekte gresk gjestfrihet innebærer og hver morgen serveres en frokost basert på lokale produkter. Her bor du i enkle rom men servicen og beliggenheten gir valuta for pengene. Fra hotellet er det en litt lengre spasertur til Melloi Beach.