En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

100% anbefaler hotellet

42 vurderinger
Utmerket
 
31
Veldig bra
 
9
Bra
 
0
Mindre bra
 
2
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

24.06.2019

av elsemj52 Sandefjord, Norge

Nærhet til stranden

Morgenbad 5 meter fra hotellet Gratis solstoler som vi hentet på hotellet.Veldig rent overalt,,skift av håndklær hver dag .Stille og rolig,Sengene var helt fantastiske og utsikten fra verandaen nydelig,kunne sitte og høre på bølgene,

 
18.06.2019

av benteagnete

Captain Nicolas

Beliggenheten for hotellet var bra! Det ligger idyllisk til ved en liten badevik. Standarden var enkel. Var uheldig og fikk leilighet i første etasje på bakkeplan helt ned mot veien og resepsjonen. Svært lite privat markterasse med innsyn fra både veien og hotell-resepsjonsområdet. Småkryp i leiligheten var også ubehagelig. Dette til tross for at renholdet virket bra. Halvveis i oppholdet fant jeg en diger makk på gulvet like ved sengen min. Jeg spurte om å få bytte rom men møtte lite forståelse fra hotellet som bare sprayet ved inngangsdøren. Grensen min går ved makk på rommet, dette er ikke ok! Da sjekket jeg ut og inn på et bedre hotell i nærheten. Informerte også reiseselskapet uten å få noe hjelp derfra. Tok dette på egen kostnad for å være sikker på at resten av ferien skulle bli bra. Vil ikke anbefale dette hotellet videre.

 
18.09.2018

av knutandreass2016

Ferie

Rent, flotte rom, rolig område, kort vei til sentrum 7 min. På stranden, hyggelige eiere. Perfekt for avslapping, kort vei til butikk med det nødvendige matvarer. Ingen trafikk. Gratis solstoler, store rom.

 
10.09.2018

av moberg_12 Oslo, Norge

Ferie

Fantastisk hyggelig sted og bo. Vennlighet, rengjøring ,beliggenhet. Vi hadde morgenbad hver dag rett utenfor. Stille og rolig. Flott utstyrt kjøkken. Kort vei til den fine byen. Leter du etter et hotel som har alt på en enkel måte så anbefaler jeg på det varmeste dette hotellet. Gode senger, det er sjeldent i Hellas. Om det var noe å kritisere så var det dårlig Wi-Fi dekning på rommet og terrasse. Men det gjorde ikke så mye. Så fikk vi litt telefon fri også.

 
06.09.2017

av Trudi G Tønsberg

Lite, men fantastisk hotell

Kort vei til sentrum, liten hyggelig strand rett utenfor døren. Gratis utlån av solsenger. Stille og rolig. Det reneste hotellet vi noen gang har vært på i Hellas. Veldig koselig og hyggelig vertskap.