Panorama Paros

Det sjarmerende hotellet Panorama ligger i utkanten av Parikia og består av flere mindre bygninger i en frodig hage. På dagtid kan du ta det med ro i den koselige hagen, eller gå til stranda. Om kvelden er havna med kaféer og hyggelige spisesteder samlingsstedet.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,2 av 10
Basert på 6 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Panorama er et tradisjonelt gresk hotell som er fordelt på fire mindre bygninger oppe på en høyde. I den lune hagen er det et mindre bassengområde med sitrustrær og blomster. Solsenger, parasoller og badehåndklær.

Snackbar i resepsjonen og terrasse der den kontinentale frokosten serveres.

Wifi inkludert på hele hotellet. Stranda og sentrum ligger cirka 10 minutters gange fra hotellet. Trafikk fra hovedveien kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Inkludert:

  • Enkel frokostbuffé.

Verdt å vite

Les om transport t/r Paros før du bestiller.

Alle hotell – Paros

Captain Nicolas

På populære Captain Nicolas i Naoussa på Paros bor du i hyggelige omgivelser bare noen få skritt fra stranda. Her kan du finne skygge for sola under et oliventre på varme dager og bare nyte livet. På hotellområdet er det en solterrasse.

Contaratos Beach

Contaratos Beach ligger rett ved stranda i Naoussa, så hvor enn du befinner deg på hotellområdet, så er du aldri langt unna havet. Her bor du i hyggelige dobbeltrom av god standard. Du kan velge om du vil tilbringe dagen i sola ved bassenget eller på stranda som ligger like ved.

Pandrossos

På Pandrossos bor du midt i hendelsenes sentrum i Parikia, med den koselige havna og havnepromenaden rundt hjørnet. Stranda ligger bare en kort spasertur fra hotellet, og er du en som foretrekker bassenget er det et lite bassengområde med en poolbar som serverer kalde drikke.

High Mill Paros

High Mill Paros ligger i utkanten av Parikia på vakre Paros. Nyt livet ved hotellets herlige basseng som frister med deilige dager i avkoblingens tegn. Her bor du i kort avstand fra strander og den koselige lille byen Parikia.

Polos Paros

Polos Paros ligger perfekt til bare noen skritt fra stranda Livadia Beach. Vil du heller bade i basseng har hotellet et pent bassengområde med to basseng, hvorav ett barnebasseng. Her bor du i lyse og fine dobbeltrom med balkong eller terrasse. Havna i Parikias ligger i nærheten med restauranter, barer og båter som tar deg ut i det greske øyriket.

Narges

Velkommen til Narges i den populære feriebyen Alyki på sørsiden av Paros. Nyt avslappende omgivelser og herlige strender i nærheten. På hotellet er det en restaurant, et basseng, et barnebasseng og flere barer.

Kalypso Paros

Like ved stranda og en kort spasertur fra sentrum og havna i Naussa på Paros finner du Kalypso Paros. Hotellet er idyllisk oppbygd i tradisjonell stil og med stranda og havet som nærmeste nabo. Slå deg ned under sypressene, nyt av duftene og få feriefølelsen innfinne seg.

Mr & Mrs White Paros

Velkommen hjem til Mr & Mrs White! Du bor i fine dobbeltrom med hvit innredning. Dette stilrene og lekre hotellet ligger i Naoussa og blander moderne estetikk med tradisjonell kykladisk arkitektur. Hotellet er en oase for avkobling med to basseng og hvite solsenger