Narges

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Velkommen til Narges i den populære feriebyen Alyki på sørsiden av Paros. Nyt avslappende omgivelser og herlige strender i nærheten. På hotellet er det en bufférestaurant, et basseng, et barnebasseng og flere barer.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Oppdag den populære ferieidyllen Alyki, der fargerike fiskebåter ligger fortøyd i den lille havna med mange fiskerestauranter som ligger nede ved vannet.

Narges består av seks bygninger og på hotellet er det et bassengområde med ett basseng og ett barnebasseng, samt en poolbar. Gratis solsenger og parasoller i bassengområdet. Bassenget har en grunnere del som ikke er adskilt fra den dypere delen. Det er cirka 100 meter til Alykistranda.

På hotellet er det en bufférestaurant som med retter fra det greske kjøkkenet til frokost, lunsj og middag. Det er også en loungebar og en snackbar der du kan slukke tørsten.

Gratis wifi på hele hotellet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Bagasjeoppbevaring. Parkering. Romservice kl. 8.00-20.00.

Hotellet ligger cirka 13 kilometer fra bykjernen Parikia. Det er enkelt å komme seg til byens attraksjoner og landemerker enten med buss, taxi eller leiebil. Til Agios Nikolaosstranda er det cirka 450 meter og det er cirka 500 meter til Piso Alikistranda.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

Les om transport t/r Paros før du bestiller.