En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

711 vurderinger
Utmerket
 
323
Veldig bra
 
286
Bra
 
68
Mindre bra
 
18
Dårlig
 
16

Fem siste vurderinger

07.08.2019

av mortenstrip Hommelvik, Norge

Dårlige rom, dårlig bad, ingen Internett- dekning på rommet

Sengene hadde veldig harde madrasser. Dusjen hadde dårlig vanntrykk og det var vanskelig å regulere temperaturen på vannet (ustabil varme - noen ganger veldig varmt vann og så plutselig kaldt vann). Ingen trådløsdekning på rommet og nettet var generelt tregt.

 
15.07.2018

av SiriE33

Flott hotelle med fantastisk service og beliggenhet

Vi tilbringte 1 uke her i juli 2018. Hotellet har en flott beliggenhet rett ved stranda og kort vei til sentrum, 5 euro med taxi. Vi hadde halvpensjon der vi fikk byttet middag/ lunsj som det passer oss, maten var god, buffet har sine begrensninger. Vi benyttet oss av både treningsrommet og Massasje, det var også flott. Serviceinnstilt personalet både i resepsjonen og i matsalen. Området på stranda som tilhører hotellet var også flott, vi gi Haris, strandboyen, gjorde oppholdet på stranda fantastisk, serverte både kald drikke og mat i stort tempo. Anbefaler hotellet, håoer selv å komme tilbake.

 
01.10.2016

av 429MarianneH Geilo, Norge

Supert hotell!

Store forventninger til dette hotellet - og de innfridde! Helt fra vi sjekket inn, til avreise, følte vi oss godt ivaretatt. Flott beliggenhet, fine rom, supert personale! Buffet både til frokost og middag - var også veldig bra, de var veldig flinke til å variere rettene. Beliggenheten er god - bare noen meter fra stranda, og stille og rolig om nettene. Rent og pent overalt. Anbefales!

 
19.09.2016

av svardalen Ålesund, Norge

Flott hotell med hyggelige ansatte

Hotellet ligger flott til bare noen meter fra havet. Rolig og stille om natten og kort vei inn til Rethymnon og gamlebyen. Betjeningen var meget service innstilte og hyggelige. Frokosten kunne nytes utendørs med utsikt til havet og stranden. Helt perfekt. God mat , greie rom og alt i alt et supert opphold. Spa opplevelsen var noe dårlig , da noen av de ansatte manglet kompetanse på det de gjorde.

 
09.07.2016

av Bjørn J Fredrikstad, Norge

Et veldig bra opphold på dette hotellet :-))

Veldig godt fornøyd med to ukers opphold på dette hotellet. Utrolig trivelig betjening over alt.Frokost og lunsj var veldig bra. Servicen på stranden utmerket.En veldig hyggelig mann som jobbet der. Lite trafikk på veien mellom hotellet og stranden.Luftkjølingen fungerte utmerket.Bra rengjøring. Vårt første besøk her.Frister til gjentagelse. Anbefalles!