Strender Chania

Strender i Chania by

Chania byr på den perfekte kombinasjonen av by og strand, med flere fine strender i nærheten av sentrum. Her kan du lese mer om hvilke strender du bør sjekke ut under ditt opphold i Chania på Kreta!

Bestill reise til Chania by >>

Les flere reisetips om Chania

Iguana Beach på Kreta Iguana Beach på Kreta

Nea Chora

Stranda i Chania by heter Nea Chora og ligger cirka 1 kilometer vest for bykjernen, og du går hit på cirka 15 minutter fra havna i gamlebyen. Nea Chora er en herlig sandstrand med mange restauranter, snackbarer og kaféer i nærheten. De lokale tavernaene er spesielt kjente for fiskerettene og hver sommer arrangeres en sardinfestival på stranden med tradisjonell musikk, dans og gratis fiskeretter. Solsenger og parasoller kan leies.

Chrissi Akti

Omtrent 2,5 kilometer vest for Chania by ligger den vakre stranda Chrissi Akti som består av to sandstrender separert av steiner. Den vestre stranda kalles Golden Beach og den østre Aptera Beach. Golden Beach er den mest populære med parasoller, vannsport, dusjer og kaféer.

Marathi

Cirka en halvtimes biltur fra Chania by ligger den koselige lille badebukta Marathi. Her er det tavernaer og krystallklart vann for dagens sol og bad.

Iguana Beach

Ved siden av Golden Beach, et par kilometer utenfor Chania, ligger Iguana Beach. Stranden er populær både blant de lokale og turister – her er vannet krystallklart og sanden deilig myk. Blir du sulten er det flere restauranter i nærheten.

Byene langs Chaniakysten

En kort busstur fra Chania by finner  du mengder av små koselige byer og steder med vakre strender. Agii Apostoli er barnefamiliens favoritt med den langgrunne stranda, Agia Marina frister med lange og brede sandstrender og på stranda i Gerani er det god plass for alle. Her kan du lese mer om byene langs kysten. 


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Kreta, finn ditt drømmehotell eller tegn et abonnement på vårt nyhetsbrev.

Reiser til Kreta

Apollo er Nordens største arrangør av reiser til Kreta og kan tilby alt fra enkle, koselige familiehotell til store luksushotell. Hotellene er spredt utover hele øya på både kjente og ukjente steder.

Les mer om Kreta

Våre hoteller på Kreta

Apollo Mondo-hotellene er vi mest stolte av, og du finner flere på Kreta. Flest er det av hoteller med lokal touch og personlig atmosfære men velg Apollo Mondo Selected-hotell om du ser etter høy standard på strand.

Se alle hoteller på Kreta

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her