Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,1 av 10 Basert på 76 vurderinger
Total vurdering
 
6,1 / 10
Rengjøring
 
6,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,2 / 10
Mat og drikke
 
7,1 / 10
Rom / leilighet
 
6,2 / 10
Service
 
6,6 / 10

Siste gjestevurderinger


3 av 10

+
De ansatte var veldig hyggelig ga god service.
-
Veldig mye bråk på hotellet. Både trafikk og veldig høy musikk i resepsjonen til tider. Og rommet var veldig lytt. Veldig harde senger.

Bekreftet gjest: 2024-05-24


7 av 10

+
Med unntak av rengjøringspersonalet så var servicen god.
-
Ikke noe som kan forbedres, men trodde det skulle være enklere å gå til og fra sentrum. Vi har ikke retningssans.

Bekreftet gjest: 2023-09-29


5 av 10

+
At jeg fikk ett bedre rom enn forventet. Bra wifi på rommet.
-
At det ikke var heis, at det var langt å gå til stranden i varmen. Dårlig rengjøring og at de rørte i tingene mine. At det ikke var noen til å hjelpe med tunge kofferter opp 3 etasjer.

Bekreftet gjest: 2023-09-29


5 av 10

+
Det var stort sett stille og rolig.
-
Han som sto i resepsjonen sa de stengte 2400 men gikk kl 2300 så man ikke kom inn på rommet. Det var veldig dårlig service. Derfor får han dårlig score av meg.

Bekreftet gjest: 2023-09-29


6 av 10

+
Stille og rolig. Mario som drev snackbar / bar var blid og ga god service .
-
Dårlig/ mangelfull rengjøring på toalett i fellesområder.

Bekreftet gjest: 2023-09-22


4 av 10

+
-
Det var gammelt

Bekreftet gjest: 2023-09-15


9 av 10

+
Servicen fra personalet var fantastisk god. Størrelsen på rommet og at det alltid var svalt og godt når vi kom varme hjem fra stranden.
-

Bekreftet gjest: 2023-07-21


2 av 10

+
Bassenget, rengjøring, aircondition er gratis. Ligger i byen men unna byens bråk. Bråket
-
Rommene på hotellet er slitte, sengene er usedvanlig harde( jeg liker harde senger) det var nesten vondt å sove på de. Det er svært mye støy fra fulle gjester natten rundt, rommet mitt var i trappegangen så det var støy hele tiden. Jeg fikk med det første et rom på hjørnet av en svært trafikkert gate og ba om å endre rom. Da fikk jeg det rommet i trappegangen, som jeg akseptert uvitende om at det skal være så mye støy på natta. Jeg spurte apollo om å få byttet rommet, men alle rommene på hotellet var opptatt og fikk tilbud å flytte og betale mere for roligere rom, noe som jeg ville gjort hvis barnet mitt ikke var så glad i den basseng og hvis oppholdet varte lengre

Bekreftet gjest: 2023-07-07


6 av 10

+
Bassenget og stort rom med 3 senger til bare meg.
-
MYE trafikk støy hele natta. Støy hele uka jeg var der fra en vannpumpe fra bassenget. Jeg sa i fra og reperatør var der flere ganger og skulle fikse det. Men det gikk ikke i orden da jeg dro heller. Så det var veldig vanskelig å sove i så mye trafikk bråk. Kommunale lastebiler tømte søppel kl. 01.15 en dag også. Få ro om natta er viktig. Men det er ikke mulig her.

Bekreftet gjest: 2023-06-09


8 av 10

+
Mario som drev hotellet
-
Det var ikke noe info fra Apollo og ingen info fra Apollo på hotellet heller kjempe dårlig service av dere . Dette har ikke noe med hotellet å gjøre

Bekreftet gjest: 2023-06-02


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

61 vurderinger
Utmerket
 
27
Veldig bra
 
11
Bra
 
11
Mindre bra
 
2
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

02.10.2023

av maybrittd2020

Siste utvei tenker jeg...

Her er ingen heis, 3 etg med blytung koffert i 30 gr var ingen fornøyelse for en dame at ingen tilbød seg å hjelpe var ett stort minus!! Rommet var bedre enn forventet, men det hjelper lite når rengjøring er elendig. Langt til Lambistranden 800 - 900 meter vei med mye trafikk så veldig anmasende tur 4 ganger hver dag. Prisen jeg betalte var rimelig, men hadde jeg visst så hadde jeg helt klart valgt å legge på litt for ett bedre hotell med heis...

 
30.09.2023

av Line Olsøybakk B Gjøvik, Norge

Vi liker oss på 2 stjerners i Hellas🇬🇷 Enkelt og greit😊

Vi kom hjem nylig fra Erato apartment. Første gang i Kos. Et bra apartment hvis man ikke er opptatt av glitter & glamour. Hard, men gode senger. Mange av rommene har "trist" utsikt, men rommets størrelse veier opp😊 Vi hadde heller ikke innsyn fra andre hotellrom eller lignende. Ikke mye sol på balkongen, men det var bare godt i varmen. Gratis airconditon. Stort kaldt kjøleskap med fryser. Personale var behjelpelig. Det var spesielt godt da min mann ble plutselig syk og måtte ha ambulanse. Hotellets beliggenhet er god, men det er som å bo midt i en labyrint😬 Vi hørte ikke støy fra gata, men det var veldig lytt generelt. Noe stive priser i resepsjon/bar. 4 € for en pinneis uten sukker😳 Ta med deg romnøkkelen når du går ut på kvelden. Resepsjonen stenger kl 23. Jeg har lært at hvis man ikke har noe godt å si så skal man la være. Så da velger jeg ikke å kommentere renholdet, og spesielt ikke den ene eldre renholderen. Har brukt en god del tid og mange skritt🚶‍♂️🚶‍♀️Begynte å bli "kjent" i området mot slutten av uken. Derav kommer vi gjerne igjen. PS: Ser det er noen som anbefaler rom over resepsjonen/bar. Dette er familierom med soverom.

 
04.06.2023

av toveh703 Oslo, Norge

Erato hotel

Dette hotellet er lite koselig hotell ikke langt fra Kos sentrum. Hyggelig hjelpsomme personale. En smilende dame som spør meg do you want room service today. I dag gresk aften med meze. Fantastisk 8 retters måltid. Alle tiders hyggelig personalet som driver hotellet. Hjelper deg med det du måtte ønske å lure på. God mat når du ønsker. Rent pent hyggelig og trivelig hotell. Gå avstand til nydelig strand og sentrum. Nice pool her også. Kan anbefales. Mario and Angela is the bosses here Tove Hansen

 
14.07.2019

av Håvard S Vestfossen, Norge

Anbefales

Vi kan varmt anbefale dette leilighetshotellet! Utrolig hyggelig ansatte, uformelt og sentralt med gåavstand til flere minimarkeder, stranden, havna og gamlebyen. Her bor du blant de lokale og slipper å føle at du er omringet av turister. Er du ute etter god mat anbefaler vi gamlebyen fremfor havna og restaurantene langs stranden.

 
16.03.2024

av Ειρηνη Λ

Καθόλου καλό ξενοδοχείο

Είναι το χειρότερο ξενοδοχείο που έχω μείνει.Το δωμάτιο αρκετό μικρό δεν έχει ζεστό νερό, το αιρκοντίσιον χαλασμένο, το μπάνιο πολύ μικρό έπισης, σε κάποια δωμάτια είναι χαλασμένες οι βρύσες και πολλά αλλά πράγματα. Ο τρόπος του υπευθύνου και η συμπεριφορά του ήταν αδίστακτη, και τέλος καθόλου φιλόξενο για να μείνει κάποιος ποσο μάλλον οικογένεια.