Astron (Kos)

Astron

  • • Kort vei til havna
  • • Vi ses ved bassenget
  • • Bestill rom med havutsikt

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Bo midt i sentrum på hotell Astron i Kos by. Utenfor porten venter de hvitkalkede husene, butikkene og koselige tavernaer i Kos by. I hotellområdet er det både basseng og jacuzzi. Vil du unne deg litt ekstra i ferien så bestiller du et superiorrom med havutsikt – da er det bare å åpne balkongdøra og nyte utsikten!


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2 personer/2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Familierom for 4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,9 av 10
Basert på 21 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Astron er et hyggelig hotell som ligger sentralt ved havna i Kos by. Hotellet har et pent og frodig bassengområde med barnebasseng og jacuzzi, gratis solsenger og parasoller. Bar. Frokostservering i restaurant Adromeda.

Gratis wifi i lobbyen. Rett utenfor hotelldøra ligger sentrum i Kos by med sitt store tilbud av restauranter, barer, butikker og fornøyelsesliv. Livlig bytrafikk og utelivet i Kos by som kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Enkel frokostbuffé inkludert.

Alle hoteller – Kos by

Paritsa

På familieeide Paritsa i Kos by bor du midt i smørøyet, og har gangavstand til stranda, restauranter, butikker og uteliv. Slapp av på hotellets hyggelige terrasse der du kan nyte sola og bare ta det med ro mellom badene i havet og kveldens eventyr på byen.

Imperial (Kos)

Tidligere gjester på Imperial er enige om en ting – hit kommer de gjerne tilbake. Men det er ikke luksus og fancy detaljer som lokker. Det er et basseng med plass til alle, en utmerket beliggenhet med nærhet til alt, velsmakende mat og en internasjonal atmosfære der både gjester og personalet er vennlige på alle verdens språk.

St Constantine

På St Constantine bor du i hovedgata i Kos by – med byens alle barer og restauranter rett utenfor døra. Bassengområdet er et naturlig samlingssted med gratis solsenger og parasoller. Til Lambistranda er det kun en kort spasertur.

International

Familieeide International ligger i utkanten av Kos by og er populært blant ungdommer og vennegjenger. Her er det nemlig gangavstand til både stranda og alle fornøyelsene i Kos bys sentrum, men du kan like gjerne bli ved det frodige bassengområdet og slappe av på solsenga.

Anastasia (Kos)

Anastasia er et familiedrevet hotell i utkanten av Kos by, med nærhet til både strand og byliv. Kos seg i det herlige bassengområde med tilhørende poolbar som serverer drikke og cocktails. Bare en kort kveldstur unna ligger sentrum i Kos by med mange restauranter, barer, butikker og andre fornøyelser.