Santa Marina (Kos by)

På Santa Marina i Kos by bor du i komfortable leiligheter og kan ta ferien helt i egen takt. Ved det hyggelige bassengområdet er det solsenger og parasoller, men vil du heller lytte til bølgene som slår mot stranden er det en kort tur dit. En spasertur eller en kort taxi tur unna finner du sentrum i Kos by med alle restaurantene og fornøyelsene byen byr på.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Basseng området
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Santa Marina lokker med en herlig beliggenhet og et bassengområde med basseng, solsenger og parasoller. Ved bassenget er det også en poolbar som serverer drikke og snacks. Stranda ligger i gangavstand om du vil ta et bad i havet.

I leilighetene finner du alt trenger for å fikse maten selv i ferien og ta dagene i ditt eget tempo. Resepsjonen er åpen døgnet rundt og wifi er inkludert på hele hotellområdet. Vaskeriservice mot avgift. For barna er det en lekeplass.

Du bør absolutt ta en tur inn til sentrum av Kos by mens du er på Santa Marina. Gå omkring i de koselige smågatene rundt Eletheristorget i den gamle delen av byen eller besøk den lille markedshallen som selger lokale varer som honning og olivenolje. Her er det også mange restauranter, barer og utesteder.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Kos by

Astron Kos

Bo midt i sentrum på hotell Astron Kos i Kos by. Utenfor porten venter de hvitkalkede husene, butikkene og koselige tavernaer i Kos by. I hotellområdet er det både basseng og jacuzzi. Vil du unne deg litt ekstra i ferien så bestiller du et superiorrom med havutsikt – da er det bare å åpne balkongdøra og nyte utsikten!

Dimitris Paritsa

På familieeide Dimitris Paritsa i Kos by bor du midt i smørøyet, og har gangavstand til stranda, restauranter, butikker og uteliv. Slapp av på hotellets hyggelige terrasse der du kan nyte sola og bare ta det med ro mellom badene i havet og kveldens eventyr på byen.

Imperial (Kos)

Tidligere gjester på Imperial er enige om en ting – hit kommer de gjerne tilbake. Men det er ikke luksus og fancy detaljer som lokker. Det er et basseng med plass til alle, en utmerket beliggenhet med nærhet til alt, velsmakende mat og en internasjonal atmosfære der både gjester og personalet er vennlige på alle verdens språk.

Saint Constantin

På Saint Constantin bor du i hovedgata i Kos by – med byens alle barer og restauranter rett utenfor døra. Bassengområdet er et naturlig samlingssted med solsenger og parasoller. Til Lambistranda er det kun en kort spasertur.

International Kos

Familieeide International Kos ligger i utkanten av Kos by og er populært blant ungdommer og vennegjenger. Her er det nemlig gangavstand til både stranda og alle fornøyelsene i Kos bys sentrum, men du kan like gjerne bli ved det frodige bassengområdet og slappe av på solsenga.

Continental Palace

Continental Palace ligger rett utenfor Kos by og nært Psalidi Beach. Her kan du tilbringe dagen ved bassenget og bare nyte ledige dager. Nyt av frokostbufféen som er inkludert og legg til halvpensjon så er middagen også inkludert. Fra hotellet går det busser inn til Kos by der du kan besøke historiske severdigheter, restauranter og shoppe litt.

Erato (Kos)

Erato i Kos by passer utmerket for deg som vil komme tilbake til en pen leilighet etter dagens opplevelser. Hotellet har eget basseng og du kan gå til stranden. Vil du se mer av vakre Kos kan du leie sykkel eller ta lokalbussen fra busstoppet like ved.

Maritina

Maritina ligger perfekt til i sentrum av Kos by og bare et steinkast fra stranda, men høydepunktet er nok hotellets koselige takterrasse med basseng og en herlig loungebar.

Angela Kos

Angela Kos ligger nært Kos bys historiske sentrum med Hippokrates tre og amfiteateret. Atmosfæren her er stille og varm, og i de romslige leilighetene har du mulighet til selvhushold. Og ikke minst det herlige bassengområdet borger for en avslappende ferie!

Peridis Family Resort

Peridis Family Resort er et perfekt leilighetshotell for hele familien. Her venter to bassengområder, barneklubb for familiens minste, tennis, minigolf og restaurant. Leilighetene er velutstyrte og her kan du lage noe godt til en dag på stranda eller sykkelturen. Ta gjerne en tur inn til Kos by og nyt atmosfæren, måltider på en taverna og litt shopping.