Amalia (Korfu)

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Voksenhotellet Amalia ligger i hjertet av Dassia på Korfu. Her kan du nyte et rolig opphold med et hyggelig bassengområde og kort avstand til Det ioniske hav og stranda. I Dassias sentrum er det mange restauranter og kaféer langs den kilometerlange stranda.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 450 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Amalia ligger perfekt i det sentrale Dassia på Korfu. I bassengområdet er det solsenger og parasoller og ved bassenget er det også en poolbar. Bassenghåndklær mot avgift. Stranda i Dassia ligger bara en kort spasertur unna og der er det solsenger og parasoller mot avgift. For den aktive er det vannsporter ved stranda mot avgift.

Her har du All Inclusive som serveres i hotellets restaurant. Gratis wifi tilbys i fellesområdene og resepsjonen er åpen døgnet rundt. Rett utenfor døra venter koselige Dassia der det meste skjer i forbindelse med den vidstrakte stranda. Her er det et hyggelig utvalg av tavernaer og barer.

Vil du utforske omgivelsene, som for eksempel en av de de nærliggende småbyene Gouvia og Kontokali, så er det en busstasjon rett utenfor hotellet.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00.
  • Kaffe, te og snacks kl. 10.00-12.00.
  • Iskrem kl. 10.00-12.00 & 16.00-18.00.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.00.
  • Afternoon tea og snacks kl. 16.00-18.00.
  • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00.
  • Ubegrenset med forfriskninger øl, vin samt lokale drinker kl.10.00-2300.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Kun for gjester over 18 år.

Hotell for voksne

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Dassia & Ipsos

Elea Beach

Elea Beach ligger like ved stranda, i gangavstand til sentrum i Dassia. Her bor du med havet som nabo, og ved det store bassengområdet er det plass til både store og små. Hvil ut i en solseng med en bok under en palme og nyt livet. Frokosten er inkludert og ønsker du det ekstra enkelt kan du legge til halvpensjon eller All Inclusive. Det er gangavstand til sentrum av Dassia.

Nafsika

Aldersgrense på hotellet: 15 år Nafsika ligger i rolige og frodige omgivelser i Dassia på Korfu. Her bor du bare en spasertur fra stranda og hotellet har til et stort, pent bassengområde med plass til både store og små. Om kvelden er det en hyggelig tur inn til sentrum der det finns et raust utvalg av restauranter, barer og butikker.

Dassia Beach

Dassia Beach ligger ved rullesteinstranda i Dassia så her kan du jobbe med brunfargen på hotellets egen badebrygge. À la carte-restauranten har på en herlig havutsikt og fra hotellet har du kort vei til sentrum der du blant annet finner herlige restauranter og hyggelige barer.