Elea Beach

Elea Beach

 • • Like ved stranda
 • • Gangavstand til sentrum
 • • Legg til All Inclusive

Elea Beach ligger like ved stranda, i gangavstand til sentrum i Dassia. Her bor du med havet som nabo, og ved det store bassengområdet er det plass til både store og små.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

God beliggenhet, god servis, vedig god mat.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Elea Beach ligger utmerket til rett ved stranda i Dassia. To basseng for voksne, hvorav ett er med saltvann og den med ferskvann har en jacuzzidel. Et barnebasseng. De grønne parasollene er inkludert for gjester med All Inclusive. For gjester med halvpensjon er solsenger og parasoller mot avgift. Bassenghåndklær mot avgift.

Hovedrestaurant som serverer frokost-, lunsj- og middagsbuffé samt en á la carte-restaurant. Hotellbar samt utendørsbar. Snackbar som serverer pizza, sandwicher, kaker og iskrem. (Inkludert i All Inclusive.) Noen kvelder har hotellet gresk aften med underholdning og ulike aktiviteter.

Treningsrom mellom (åpent kl. 8.00-20.00). Massasje mot avgift. Bordtennis, dart og boccia. Gresk aften samt underholdningsprogram. En kort spasertur fra hotellet er det vannaktiviteter som jet ski, windsurfing og paraseiling mot avgift (ikke i hotellets regi).

Fra 1. juli til 31. august er det en barneklubb i hotellets regi for barn i alderen 4-10 år med engelsktalende personale. Lekeplass

Wifi inkludert på hele hotellet. Parkering. Garderobe for de med sen avreise.

Stranda som ligger like nedenfor hotellet består av en blanding av sand og stein. Det er kun en kort spasertur til sentrum av Dassia der tavernaer og restauranter ligg på rekke og rad langs stranda. Nærmeste bussholdeplass ligger cirka 150 meter fra hotellet og til Korfu by er det cirka 12 kilometer.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé i noen dobbeltrom.
 • Halvpensjon (frokost- og lunsj- eller middagsbuffé) i alle familierom og i noen dobbeltrom.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og lunsj- eller middagsbuffé).
 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokost i bufférestauranten kl. 7.00-10.30.
 • Lunsj i bufférestauranten kl. 13.00-14.30.
 • Snacks som pizza og iskrem kl. 10.00-18.00.
 • Middag i bufférestauranten kl. 18.30-21.30.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Dassia & Ipsos

Amalia (Korfu)

Aldersgrense på hotellet: 18 år Voksenhotellet Amalia ligger i hjertet av Dassia på Korfu. Her kan du nyte et rolig opphold med et hyggelig bassengområde og kort avstand til Det ioniske hav og stranda. I Dassias sentrum er det mange restauranter og kaféer langs den kilometerlange stranda.

Nafsika

Aldersgrense på hotellet: 15 år Nafsika ligger i rolige og frodige omgivelser i Dassia på Korfu. Her bor du bare en spasertur fra stranda og hotellet har til et stort, pent bassengområde med plass til både store og små. Om kvelden er det en hyggelig tur inn til sentrum der det finns et godt tilbud av restauranter, barer og butikker.

Eleni Studios

Eleni Studios er et enkelt hotell med bra beliggenhet Ipsos, nært Dassia og en døy mil nord for Korfu by. Vil du ha en avslappende ferie blir du på hotellet, bader i bassenget og lager dine favorittretter i leiligheten. Stranda og folkelivet med barer, tavernaer og butikker ligger bare et par minutters gange fra hotellet så her har du alltid valget.

Dassia Beach

Dassia Beach ligger ved rullesteinstranda i Dassia så her kan du jobbe med brunfargen på hotellets egen badebrygge. À la carte-restauranten har på en herlig havutsikt og fra hotellet har du kort vei til sentrum der du blant annet finner herlige restauranter og hyggelige barer.