Benitses – småbyidyll i gresk tempo

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Benitses er ett av Hellas' eldste turiststeder og er en idyllisk liten by med gamle tradisjoner. Byens uasfalterte gater fører tankene til en liten fjellandsby, men Benitses ligger faktisk rett ved det vakre Joniske hav. Strandpromenaden har de klassiske restaurantene, kaféene og småbutikkene ,og det er hit de fleste finner veien for kveldens måltid, drink eller bare for å gå en tur å se på livet.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Populære hotell – Benitses


Fakta om Benitses

Transport t/r hotell

Fra flyplassen til Benitses tar det cirka 20-30 minutter. Bussturen går som regel uten Apollos personale.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 18°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 26°c
okt 22°c
nov 19°c
des 15°c
8,9 av 10 Benitses
Våre gjesters vurdering, Basert på 18 vurderinger

Alle feriesteder Korfu

Dassia, Gouvia & Kontokali

Dassia, Gouvia og Kontokali er populære steder på Korfu – her får du en ferie med store muligheter for avveksling. Det er kort vei både til strand og shopping, fornøyelser og fine utfluktsmål.

Sidari

Feriebyen Sidari på Korfus nordlige kyst er det perfekte reisemålet for deg som vil ha deilige dager på stranda med morsomme aktiviteter og koselige tavernakvelder. I Sidari er det noe for alle og passer like godt barnefamilien som paret og vennegjengen.

Dassia & Ipsos

Dassia & Ipsos er to populære feriebyer på Korfus østkyst. Her kan du nyte av en ferie fylt med både sol, bad, shopping og morsomme aktiviteter.

Korfu by

Til Korfu by reiser du hvis du vil ha en variert ferieopplevelse med romantisk stemning og mange inntrykk. Her venter kulturhistorie, shopping, restauranter og sjarmerende smug. Du vil helt sikkert trives!

Barbati

Barbati er en rolig liten by med herlig atmosfære, beliggende på den nordre delen av Korfu. Her står flotte pinjetrær langs stranda og vannet er krystallklart. Strand, som nesten er to kilometer lang, er barnevennlig og langgrunn. Langs stranda og i byens hovedgate ligger det flere sjarmerende familieeide tavernaer med god gresk mat.

Agios Ioannis Peristeron

I Agios Ioannis Peristeron venter krystallklart, Hellasblått hav, med en strand som bærer miljømerket Blått Flagg for det rene og klare vannet. Her nyter du livet og en deilig ferie i vakre omgivelser i en idyllisk, gresk landsby der du kan vente deg hyggelige møter lokalbefolkningen.

Moraitika

Reis til den lille og hyggelige fiskerbyen, Moraitika, som ligger sørøst på Korfu. En liten elv skiller Moraitika og Messonghi. Byene har lange tradisjoner, men domineres nå i første rekke av det moderne ferielivet. Her finnes både restauranter, shopping, vannsport og fornøyelsesliv.

Agios Georgios

Kom deg bort fra hverdagen med våre barnevennlige reiser til Agios Georgios. Her finner du en av Korfus fineste strender og stedet er perfekt for avkobling. Vil du bo på et hotell med flott beliggenhet og lokal touch er Likithos Village et meget godt valg.