Restauranter på Antiparos

Restauranter på Antiparos

I løpet av ferien på Antiparos finnes det et godt utvalg av restauranter med klassiske greske retter på menyen. Vil du prøve lokale matretter så finnes det også her mye å velge blant. Her har vi samlet våre beste restaurant- og mattips på Antiparos!

Bestill reise til Antiparos >>

Les flere reisetips om Antiparos

God mat på Antiparos Mat på Antiparos

Lokale smaker på Antiparos

  • Stifado er en gryte laget på kanin, løk, vin, tomater og kanel.
  • Patido er en gryteliknende rett basert på høne, rosin, hvitløk, vin, persille, kanel og nellik. 
  • Kolokythokeftedes er delikate friterte zucchiniboller på en base med løk, dill, persille, ost og egg.

 

Antiparos mest populære restauranter

Til tross for Antiparos lille størrelse så finnes det et godt utvalg av både restauranter og barer. Her har vi samlet de mest populære restaurantene på Antiparos: 

Kalokeri

Kalokeri ligger i hovedgaten i bykjernen på Antiparos og er en svært godt likt restaurant. Her får du enkle greske retter med stor finesse. Kalokeri har åpent til frokost, lunsj og middag.

Adresse: Antiparos Town 84007

Yam

Restauranten Yam ligger ikke langt fra hovedgaten i Antiparos by. Det er en stor restaurant som ofte beskrives som barnevennlig. Menyen har en heftig kombinasjon av retter fra hele verden - kanskje jamaicansk kylling eller thaireker kan friste? 

Adresse: Antiparos Town 840 07

Pavlos Place

Lengter du etter tradisjonelle greske retter er det Pavlos Place du bør dra til. Til og med innredningen i restauranten er så gresk som du kan få det. Restauranten er en ekte familierestaurant som både eies og drives av Pavlos og hans sønner. 

Adresse: Hotel Galini, 84007

Captain Pipinos

Fersk fisk og skalldyr sammen med en fantastisk utsikt mot havet - restauranten Captain Pipinos er en riktig perle på Antiparos! Prisene er litt høyere her enn på de andre restaurantene, men det er vel verdt det.

Adresse: St. Giorgio - 84007 
 


Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Reiser til Hellas

Enten du foretrekker et moderne turiststed med liv og røre døgnet rundt, eller vil bo mer bortgjemt med havet og den vakre naturen som nærmeste nabo – så har vi det du søker.

Les mer og bestill

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hoteller i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her