Strender på Antiparos

Seks fine strender på Antiparos

Det beste med den rolige atmosfæren på Antiparos er at strendene forblir de samme. På strendene har man god plass, og dersom man leier sykkel, moped eller bil, så kan man ta seg til ordentlige strandperler hvor du kan være helt alene. De fleste strendene er langgrunne og har turkisblått vann.

Bestill reise til Antiparos >>

Les flere reisetips om Antiparos

Psaraliki

En av de mest kjente strendene på Antiparos heter Psaraliki, og er egentlig sammensatt av to strender. Her venter gyldenbrun sand og pinjetrær. Fra Antiparos bykjerne tar det ca. 10 minutter å gå til Psaraliki. Om du fortsetter forbi de to strendene som utgjør Psaraliki kommer du tilslutt til en litt mindre kjent strand, Panagia Beach, hvor du har litt større plass å boltre deg på. 

Soros beach

Den største stranden på Antiparos heter Soros Beach. Stranden ligger åtte kilometer sør for Antiparos by, og er veldig populær. Og det finnes en god grunn til det. Her er stranden nemlig bred, med fin sand og et hav som raskt blir dypt. Langs stranden ligger hyggelige tavernaer. Det går lokalbuss til Soros Beach. 

Faneromini Beach

Vil du virkelig være i fred på stranden er Faneromini Beach stranden for deg! Der finner du en liten strand uten solsenger, restauranter eller parasoller. Så husk å ta med deg det du behøver for en dag på stranden.

Agios Spyridonas 

Bare 200 meter bykjernen ligger stranden Agios Spyridonas. Det er den mest langgrunne stranden på øya og beskrives også ofte som den mest barnevennlige stranden. Utenom at stranden er barnevennlig er det også relativt vindstille her, og de store trærne langs stranden lager en herlig skygge.

Glyfa Beach

Fire kilometer fra sentrale Antiparos ligger stranden Glyfa Beach. Denne stranden er nesten helt urørt - med god plass! Stranden er langgrunn og sanden er gyldenbrun. 

Apantima Beach                                     

Selv om Antiparos først og fremst består av herlige sandstrender finnes det også et par steinstrender, for de som foretrekker det. En av dem er Apantima Beach. Her venter krystallklart vann og steinbunn. 


Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Reiser til Hellas

Enten du foretrekker et moderne turiststed med liv og røre døgnet rundt, eller vil bo mer bortgjemt med havet og den vakre naturen som nærmeste nabo – så har vi det du søker.

Les mer og bestill

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hoteller i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her