Pegasus Pension

Pegasus Pension er et lite enkelt hotell som ligger ved munningen av elva Archeon. Herfra er det kort vei til den fine sandstranda og til sentrum av Ammoudia. Hotellet har et sjarmerende bassengområde og frokosten er inkludert.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer/2-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Pegasus Pension i Ammoudia er et enkelt, lite og hyggelig hotell som ligger akkurat der elva renner ut i havet. Her er det et bassengområde og bassenget er det barneseksjon (cirka 80 centimeter dypt). Solsenger og parasoller inkludert. Poolbar.

Hotellet har egen restaurant og en lobbybar.

Wifi inkludert i fellesområdene. Deponering i resepsjonen. Resepsjonen er åpen fra 8.00-24.00.

Hotellet ligger i Ammoudia og det er cirka 17 kilometer til Parga by. I høysesong går det lokalbusser fra Ammoudia til Preveza, Vrachos, Kanali og Parga. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Enkel frokost.

Alle hoteller – Ammoudia

Ammos Bay

Strandhotell med høy trivselsfaktor i lille Ammoudia! På Ammos Bay blir bassenget fort et favorittområde og smårettene i restauranten, mezes, smaker ekstra godt etter en lang dag i sola.

Paradise Ammoudia

Paradise Ammoudia ligger bare noen skritt fra sen fine stranda i Ammoudia og like ved munningen av Archeonelva. her bor du godt og det fine bassengområdet innbyr til late dager i sola. Slapp av i den frodige hagen, og nyt ferien i fulle drag!

Villa Andreas

Leilighetshotellet Villa Andreas ligger en kort spasertur fra stranda og sentrum i Ammoudia. Her bor du i leiligheter som er tilrettelagt for at du selv skal kunne fikse det meste i ferien. Ønsker du å bytte ut stranda med bassengbad en dag kan du ta turen til nabohotellet Ammos Bay.