Eleni Ammoudia

Eleni ligger kun er kort spasertur fra stranden i den lille byen Ammoudia, cirka 17 kilometer fra Parga by. Frokosten serveres i restauranten ved siden av resepsjonen og vi anbefaler leiebil om du har lyst til å se deg omkring i denne delen av det greske fastlandet. Parkering på hotellet er inkludert.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 5 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Som gjest på Eleni Ammoudia er du velkommen til å bade på nabohotellet Paradise, som har et frodig bassengområde med barneseksjon, parasoller og poolbar. Det ligger bare 50 meter unna.

Resepsjon med begrenset åpningstid, ca kl. 06.00-24.00. Wifi i fellesområdene inkludert. Lokaltrafikk.

I høysesong går lokalbusser fra Ammoudia til Preveza, Vrachos, Kanali og Parga.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Alle hotell – Ammoudia

Ammos Bay

Strandhotell med høy trivselsfaktor i lille Ammoudia! På Ammos Bay blir bassenget fort et favorittområde og smårettene i restauranten, mezes, smaker ekstra godt etter en lang dag i sola.

Pegasus Pension

Pegasus Pension er et lite enkelt hotell som ligger ved munningen av elva Archeon. Herfra er det kort vei til den fine sandstranda og til sentrum av Ammoudia. Hotellet har et sjarmerende bassengområde og frokosten er inkludert.

Villa Andreas

Leilighetshotellet Villa Andreas ligger en kort spasertur fra stranda og sentrum i Ammoudia. Her bor du i leiligheter som er tilrettelagt for at du selv skal kunne fikse det meste i ferien. Ønsker du å bytte ut stranda med bassengbad en dag kan du ta turen til nabohotellet Ammos Bay.

Zeus Paradise

Zeus Paradise ligger bare noen skritt fra sen fine stranda i Ammoudia og like ved munningen av Archeonelva. her bor du godt og det fine bassengområdet innbyr til late dager i sola. Slapp av i den frodige hagen, og nyt ferien i fulle drag!