Villa Andreas

Leilighetshotellet Villa Andreas ligger en kort spasertur fra stranda og sentrum i Ammoudia. Her bor du i leiligheter som er tilrettelagt for at du selv skal kunne fikse det meste i ferien. Ønsker du å bytte ut stranda med bassengbad en dag kan du ta turen til nabohotellet Ammos Bay.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hyggelig betjening
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hyggelige Villa Andreas ligger i gangavstand til sandstranda i Ammoudia. Hotellets gjester er velkomne til å bruke bassenget på nabohotellet Ammos Bay.

Gratis wifi i fellesområdene. Resepsjon med begrenset åpningstid( ca. kl. 8.00 til 15.00). Kaféer og tavernaer i sentrum av Ammoudia ligger i gangavstand. Det er cirka 17 kilometer til Parga. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost mot tillegg. Frokosten serveres på nabohotellet Ammos Bay, cirka 80 meter fra Villa Andreas.

Verdt å vite

  • Hotellet er i tre etasjer og det er ikke heis.
  • I høysesong går det lokalbusser fra Ammoudia til Preveza, Vrachos, Kanali og Parga.

Alle hoteller – Ammoudia

Ammos Bay

Strandhotell med høy trivselsfaktor i lille Ammoudia! På Ammos Bay blir bassenget fort et favorittområde og smårettene i restauranten, mezes, smaker ekstra godt etter en lang dag i sola.

Pegasus Pension

Pegasus Pension er et lite enkelt hotell som ligger ved munningen av Archeonelva. Herfra er det kort vei til den fine sandstranda og til sentrum av Ammoudia. Hotellet har et sjarmerende bassengområde og frokosten er inkludert.

Paradise Ammoudia

På hyggelige Paradise Ammoudia ved munningen av Archeonelva er det komfortabelt å feriere, og det frodige bassengområdet innbyr til late dager i sola. Slapp av i den frodige hagen, og nyt ferien i fulle drag!

Eleni Ammoudia

Eleni ligger kun er kort spasertur fra stranden i den lille byen Ammoudia, cirka 17 kilometer fra Parga by. Frokosten serveres i restauranten ved siden av resepsjonen og vi anbefaler leiebil om du har lyst til å se deg omkring i denne delen av det greske fastlandet. Gratis parkering på hotellet.