Pickalbatros Laguna Vista

Pickalbatros Laguna Vista

 • * Ved stranda og mange basseng
 • * Stort aktivitetstilbud
 • * All Inklusive inkludert

Pickalbatros Laguna Vista ligger på stranda i Nabq, nord i Sharm El Sheikh og her kan du utforske Rødehavets fantastiske undervannsverden. På hotellet er det flere basseng og vannsklier. All Inclusive er inkludert og her er det et stort utvalg av restauranter, barer og massevis å finne på.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorrav 1 barn. Dobbeltrom i bungalow for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Pickalbatros Laguna Vista har totalt elleve basseng utendørs og et innendørsbasseng. Flere basseng med vannsklier og flere av dem får det til å kile skikkelig i magen. Fire av bassengene samt et barnebasseng er oppvarmet til 22 grader vinterstid. Temperaturen i bassengene kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Solsenger, parasoller samt basseng- og strandhåndklær inkludert. Hotellets private strand er 450 meter lang med brygger samt vannsporter. Nede på stranda er det et vannsportsenter og et dykkesenter. Solsenger og parasoller kan lånes på stranda.

Pickalbatros Laguna Vista har et stort utvalg av restauranter og barer. I den italienske restauranten Soprano serveres det beste fra det italienske kjøkkenet og i Culina serveres fisk- og skalldyrsretter. I restauranten Tagine dufter det av orientalske krydder og i Food Court serveres pizza, pasta, frukt, salat og sandwicher. Capitano serverer snacks og lettere retter. I à la carte-restauranten Concerto serveres internasjonale retter av høy kvalitet. Hotellet har flere barer, strandbar, poolbar samt den fine baren Golden Buddha, der du tar en drink og danse til sent ut i de små timer.

Hotellet organiserer flere dagaktiviteter som vannpolo, dart, danseleksjoner, aerobics, yoga, vanngymnastikk og volleyball. Bordtennis. Tennisbane. På hotellet er det et treningsrom og et oppvarmet innendørsbasseng, som kan benyttes uten ekstra avgift, samt badstue, dampbadstue og hamam, mot avgift, aldersgrense 16 år. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale, her vises filmer og det arrangeres disko. Lekeplass. Kveldsunderholdning, show og musikk.

Wifi inkludert i fellesområdene. Minibank. Hotellet er stort og avstanden til stranda varierer fra noen meter og opp til 400 meter. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet.

Cirka 15 kilometer til SOHO Square, cirka 24 kilometer til Naama Bay og cirka 30 kilometer til det gamle markedet i Hadaba.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.
 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag.

All Inclusive

 • Frokost i lobbybaren kl. 1.00-5.00.
 • Frokost i restaurantene Tagine kl. 7.00-11.00 og Soprano kl. 7.00-10.00.
 • Lunsj i Food Court Capitano kl. 12.00-17.00.
 • Lunsj i restauranten Soprano kl. 12.30-14.30.
 • Lunsj i Beach Bar Snack Restaurant kl. 12.00-15.00.
 • Iskrem i Beach Bar og i Red Sky Bar kl. 12.00-17.00.
 • Ettermiddagskaffe med vafler i Red Sky Lounge kl. 12.00-15.00.
 • Middag i restaurantene Tagine og Culina kl. 18.30-21.00.
 • Middag i restauranten Soprano kl. 19.00-21.00.
 • En middag per opphold i à la carte-restauranten Concerto kl. 18.30-21.00. Bordreservasjon kreves.
 • Middag i restauranten Tagine kl. 22.30-24.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer, kl.10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Sharm El Sheikh

Albatros Sharm Resort

Albatros Sharm Resort er en ekte perle med egen strand i Hadaba i Sharm El Sheikh. Her venter flere store basseng og fantastiske muligheter for bad og snorkling i Rødehavet. All Inclusive er inkludert og det er flere restauranter å velge blant. For de minste er det barneklubb og for de voksne et velværesenter for deilig avkobling.

Pickalbatros Aqua Blu Resort

Pickalbatros Aqua Blu Resort ligger i Hadaba, sør i Sharm El Sheikh. Her vil du trives om du vil ha mye av alt, her er det mange basseng, vannsklier, restauranter og barer. Pass også på å besøke Neverland Night Show, alt dette er nemlig inkludert for hotellets gjester så her er det enkelt å koble av, more seg og rett og slett ha en herlig ferie!

Pickalbatros Royal Moderna Resort

Velkommen til badeparadiset Pickalbatros Royal Moderna Resort i Nabq, Sharm El Sheikh. Bad og lek i hotellets elleve basseng, bad og snorkle i Rødehavet og nyt av god mat i de mange restaurantene. Her finnes alt for en festlig og morsom ferie og stort sett alt er inkludert.

Pickalbatros Palace Resort

Pickalbatros Palace Resort er et badeparadis i Sharm El Sheikh. Her er det mange basseng, der flere er oppvarmede. Hotellet har et stort utvalg av restauranter med smaker fra alle verdens hjørner. For de minste er det en barneklubb og her skal du passe på å utforske livet under havoverflaten i det krystallklare vannet.

Pickalbatros Royal Grand Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år Pickalbatros Royal Grand Resort er et All Inclusive-hotell i Hadabam Sharm El Sheikh. Her venter herlige basseng og fantastiske muligheter til bad og snorkling i Rødehavet.

Pickalbatros Aqua Park Resort

Pickalbatros Aqua Park Resort er det perfekt hotell for alle barnefamilier med smak for vannsklier – her finns over 50 sklier for barna å teste i ferien! For alle voksne, jo da det er vannsklier for dere også + en massevis av basseng og dessuten et rikt utvalg av restauranter og barer. Og husk å ta med familien på Neverland Night Show, billettene er inkludert i prisen.