Cruise på Nilen

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Nilen er både en av verdens lengste og mest kjente elver. Den sagnomsuste elva har rent gjennom dette landskapet i flere tusen år, og bidratt til bygging av de storslåtte severdighetene vi i dag kan beundre langs Nilens bredder. Den beste måten å se disse berømte stedene på er med et cruise, som tar deg med fra sted til sted på en enkel og grei måte. Du bor i lugarar med høy komfort, god mat og vakker utsikt der du ferdes i de gamle egypternes fotspor langs historiske Nilen.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »Været

jan 20°c
feb 22°c
mar 26°c
apr 31°c
mai 36°c
jun 38°c
jul 38°c
aug 38°c
sep 36°c
okt 32°c
nov 27°c
des 22°c

Alle reisemål Egypt

Sahl Hasheesh

Elegante og eventyrlige Sahl Hasheesh er en rolig badeby som ligger i en bue rundt den vakre bukta og de finkornede strendene. Hotellene holder høy standard og alle har egne sandstrender der du tilbringer en luksuriøs ferie ved Rødehavets krystallklare vann.

Abu Soma

Reis til Abu Soma og tilbring ferien rett ved det krystallklare Rødehavet. Søker du fred og ro har du valgt helt riktig. Her kan du bo meget elegant, og under Rødehavets vannoverflate venter en fargesprakende verden utover det vanlige, så glem ikke dykkermaske og snorkel!

Hurghada

Hurghada er Egypts mest populære reisemål. Her venter krystallklart vann, deilig vær og fine strender. I sentrum går det egyptiske hverdagslivet sin vante gang og under Rødehavets havoverflate gjemmer det seg en fantastisk verden av fargerik fisk og koraller.