Albatros Sharm Resort

Albatros Sharm Resort

 • * Egen strand
 • * All Inclusive inkludert

Albatros Sharm Resort er en ekte perle med egen strand i Hadaba i Sharm El Sheikh. Her venter flere store basseng og fantastiske muligheter for bad og snorkling i Rødehavet. All Inclusive er inkludert og det er flere restauranter å velge blant. For de minste er det barneklubb og for de voksne et velværesenter for deilig avkobling.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Albatros Sharm Resort er det hele fire basseng, hvorav to separate barnebasseng. En av de store bassengene er oppvarmet til 22 grader vinterstid. Bassengtemperaturen kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Solsenger og parasoller. Basseng- og strandhåndklær inkludert. Egen strand.

Albatros Sharm Resort har flere restauranter og barer. I bufférestauranten Sea View serveres frokost, lunsj og middag. I den italienske restauranten Il Caminetto kan du spise lunsj og middag. Strandrestauranten Beach Bar serverer drikke, snacks, sandwicher og iskrem på dagtid. Det er fire barer, hvorav en poolbar og en strandbar.

På dagtid arrangerer hotellet flere aktiviteter for både store og små, blant annet stretching, dart, volleyball på stranda, vanngymnastikk og vannpolo, dart, yoga og dansetimer. Tennis. Treningsrom. Velværesenter med jacuzzi, badstue, hamam og dampbadstue. Barneklubb i hotellets regi for barn 4–12 år med engelsktalende personale. Lekeplass. Om kvelden er det disko for barna samt show litt senere utover kvelden.

Wifi er inkludert i fellesområdene. Inngang til det spektakulære Neverland Night Show er inkludert, så en kveld under oppholdet kan dere se showet.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.
 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag.

All Inclusive

 • Kontinental frokost i restauranten Sea View kl. 5.00-7.00.
 • Frokostbuffé i restauranten Sea View kl. 7.00-10.30.
 • Lunsjbuffé i restauranten Sea View kl. 12.30-14.30.
 • Lunsj i restauranten Il Caminetto kl. 15.00-17.00.
 • Snacks i restauranten Beach Bar kl. 12.30-15.00.
 • Ettermiddagskaffe i Club House Bar kl. 17.00-18.00.
 • Middagsbuffé i restauranten Sea View kl. 18.00-21.00.
 • Middag i restauranten Il Caminetto kl. 18.00-20.00.
 • Middag i restauranten Sea View kl. 22.00-24.00.
 • Iskrem i poolbaren kl. 12.30-15.00 og i Beach Bar kl. 13.30-14.30.
 • Iced Smoothie i Beach Bar kl. 12.30-13.30.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl.10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Sharm El Sheikh

Pickalbatros Aqua Blu Resort

Pickalbatros Aqua Blu Resort ligger i Hadaba, sør i Sharm El Sheikh. Her vil du trives om du vil ha mye av alt, her er det mange basseng, vannsklier, restauranter og barer. Pass også på å besøke Neverland Night Show, alt dette er nemlig inkludert for hotellets gjester så her er det enkelt å koble av, more seg og rett og slett ha en herlig ferie!

Pickalbatros Royal Moderna Resort

Velkommen til badeparadiset Pickalbatros Royal Moderna Resort i Nabq, Sharm El Sheikh. Bad og lek i hotellets elleve basseng, bad og snorkle i Rødehavet og nyt av god mat i de mange restaurantene. Her finnes alt for en festlig og morsom ferie og stort sett alt er inkludert.

Pickalbatros Palace Resort

Pickalbatros Palace Resort er et badeparadis i Sharm El Sheikh. Her er det mange basseng, der flere er oppvarmede. Hotellet har et stort utvalg av restauranter med smaker fra alle verdens hjørner. For de minste er det en barneklubb og her skal du passe på å utforske livet under havoverflaten i det krystallklare vannet.

Pickalbatros Laguna Vista

Pickalbatros Laguna Vista ligger på stranda i Nabq, nord i Sharm El Sheikh og her kan du utforske Rødehavets fantastiske undervannsverden. På hotellet er det flere basseng og vannsklier. All Inclusive er inkludert og her er det et stort utvalg av restauranter, barer og massevis å finne på.

Pickalbatros Royal Grand Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år Pickalbatros Royal Grand Resort er et All Inclusive-hotell i Hadabam Sharm El Sheikh. Her venter herlige basseng og fantastiske muligheter til bad og snorkling i Rødehavet.

Pickalbatros Aqua Park Resort

Pickalbatros Aqua Park Resort er det perfekt hotell for alle barnefamilier med smak for vannsklier – her finns over 50 sklier for barna å teste i ferien! For alle voksne, jo da det er vannsklier for dere også + en massevis av basseng og dessuten et rikt utvalg av restauranter og barer. Og husk å ta med familien på Neverland Night Show, billettene er inkludert i prisen.